Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben bu oyunu anlamadım bırı bana anlatabılırmı acaba?bırde makafoni cekleri altlimitlimi?

markafoni çeki nasıl alınıyor kızlar anlamadım
bide dün superonline oyununu oynarken üç tane joker kutu aldım ancak ekran dondu mesaj attım ancak kimse ilgilenmiyo

ne kodu giriyoruz banada anlatırmısınız:18:

superonline'ın süper kutu uygulaması. 3 aynı kutuyu alınca hediyemo çıkarsa sana ekranda kod görünüyor, onunda hediyemo.com'dan markafoni, mudo, lidyana vs gibi yerlerden 50tlilik çek alabiliyorsun. bir nevi takas
kodla o siteye girince yönlendiriyo seni zaten.

Pentiden corabim geldi tupturuncu uzun mus corap :) is dilerken kazandigim icin
turuncuymus :) 2tane kazanmistim biri geldii
Probistende kolim geldi cok ciciler

teşekkürler canım 2 gündür kargo bedavaydı bugün kalkmış bedava kargo çeklerimizin günü var nasıl olsa 6. aya kadar kargo bedava olan bi gün kullanırsak daha iyi olur:))

canım ya kargo bedava kampanyasından haberin olursa bana da söyle olur mu? :) üyeliğim var ama hiç alışveriş yapmadım ordan :)

tskler peki altlimitlimi bu cekler?

canım ya kargo bedava kampanyasından haberin olursa bana da söyle olur mu? :) üyeliğim var ama hiç alışveriş yapmadım ordan :)

tamam canım yılbaşında inşallah yaparlar birde 30 tl lik alışverişine 20 tl veriyo 31 Aralığa kadar alışveriş yaparsan bana öyle bi yazı çıktı açınca

tamam canım yılbaşında inşallah yaparlar birde 30 tl lik alışverişine 20 tl veriyo 31 Aralığa kadar alışveriş yaparsan bana öyle bi yazı çıktı açınca

aa bana da çıktı ama 75 tllik alışverişe diye gördüm. yaparlar inşallah markaları da beğendim çok az var, çeşit yok pek. :)

biz kadınlara kıyafet mi yeter ?
kız ben netten alışveriş yapmıyorum çekkazanınca kardeşime vermiştim ama şuan elime toplam 150 tl lik çek geçecek kendine almadıktan sonra zevki kalmıyo alsammı diyom artık ver ver nereye kadarr kardeşime vercem okadar emek harcıyom dimi kullanim ken bari böle çekleri kazanmaya devam edicem gibi başka bişi kazana bildiğim yok hep çek aslında bu oyunu oynamam çok gıcık ama uçak bileti kazanırsam ablamı çok özledim giderim diye uğraşıyom
markafoni çeki nasıl alınıyor kızlar anlamadım
bide dün superonline oyununu oynarken üç tane joker kutu aldım ancak ekran dondu mesaj attım ancak kimse ilgilenmiyo

canım hediyeler kısmına bak

Son düzenleme:
kızlar bende markafonide iki tane 50 lira bi tane 25 lira kazandım süperonlıne dan..sabahtan beri oynuyorum ama..gözlerim acıdı valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…