Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nasıl aldın canım ya ben beceremedim banda yardımcı olurmusun?

hediyemo.com/sk gir orda kod istiyo senden oraya kopyaladığın kodunu gir, sonra seçenekler çıkıyo markafoni, lidyanda vs seçip ilerle diyosun, sonra gsm numaranı istiyo onay veriyorsun telefonuna mesaj olarak hediye kodun geliyo :)

gülerek kullanacam emin ol ben de öyle hırs yaptım 5 saat oynadım 6 tane kazandım şimdi 1 tane yolluyorlar, 2. hesaptan da kazandım ama gelmedi o.....bence ara canım kargoyu

hediyem gelsin hemen yazıcam duvarına..birde her 100.olunuşta vereceklerid güya
beni arayan numara hediye kuranı kerimmiş burda görüp başvurmuştum sonunda açtı kişi başına 1 tane gönderiyolarmış kargo ücreti alıyolarmış sadece
eğer 2 veya üstü istersek 5 tl fark veriyomuş ben 2 tane istemiştim kuran öğrettiğim talebelerime hediye vericem inşlh

2. kez kazandım superonline'dan vermedi, bilmemkaç arkadaşımın uygulamayı kullanması gerekiyormuş. kullanan arkadaşlarla ekleşsek ya :) özelden haberleşebiliriz.

hediyemo sayfasını açıyorum kodu gireceğim yeri bulamıyorum bu sk ne oluyo?

of süper kutudan 3 tanesini aldım mucize gibi ama (((( diğer faceden oynamıştım arkadaşım yetersiz diye büyük ödülü kaçırdım alıcam şimdi ((( bide hediyemo 100 puan aldım arkadaşıızın dediği gibi yapim bari çek alim :)))))))

kızlar bu arada oyunu anladım eğer joker kutu kullanırsanız genelde can veriyor diğer kutularda 3 aynı alırsanız hediye veriyo arada can veriyo sanırım

rica ederim, hadi güle güle kullan canım. markafoniyi gezdim de pek bişi yok bugünlerde bekletiyorum :))

teşekkürler canım 2 gündür kargo bedavaydı bugün kalkmış bedava kargo çeklerimizin günü var nasıl olsa 6. aya kadar kargo bedava olan bi gün kullanırsak daha iyi olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…