nasıl aldın canım ya ben beceremedim banda yardımcı olurmusun?
gülerek kullanacam emin olben de öyle hırs yaptım 5 saat oynadım 6 tane kazandım şimdi 1 tane yolluyorlar, 2. hesaptan da kazandım ama gelmedi o.....bence ara canım kargoyu
çok şirinler canım güle güle kullan
sağol canım şu süper hediyeden 3 taneyide aldım ama vermedi nasıl bişey bu bende anlamadım
hediyemo.com/sk gir orda kod istiyo senden oraya kopyaladığın kodunu gir, sonra seçenekler çıkıyo markafoni, lidyanda vs seçip ilerle diyosun, sonra gsm numaranı istiyo onay veriyorsun telefonuna mesaj olarak hediye kodun geliyo :)
belirli sayıda arkadaşının oynaması gerekiyormuş. 1. hediyeyi almak için 10 2. hediye 25 gibi bir şeydi galiba. ben de herkesi o uygulamaya çağırıyorum.
hediyemo sayfasını açıyorum kodu gireceğim yeri bulamıyorum bu sk ne oluyo?
canım google'dan baska yerden aratıp girmeden direk Hediyemo.com | hediye göndermenin En Hızlı, En Kolay, En Eğlenceli yolu! Facebook'a, Cebe, e-postaya! buna gir, karşına direk çıkacak. sk bu web adresinin uzantısı. kopyala gir bozmadan aynen " Hediyemo.com | hediye göndermenin En Hızlı, En Kolay, En Eğlenceli yolu! Facebook'a, Cebe, e-postaya! "
ayyy çok saol canım yaa sayende bende yaptım aldım markafoniden çekimi :))
rica ederim, hadi güle güle kullan canım. markafoniyi gezdim de pek bişi yok bugünlerde bekletiyorum :))
kız sağol valla bende alıverdim markafoniden bi çek :))))))))) he he valla bu çekleri kullansam dolap kıyafet dolacak :))))))))))
rica ederim, hadi güle güle kullan canım. markafoniyi gezdim de pek bişi yok bugünlerde bekletiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?