Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim markafoni 25tl cekim var süperonlineden aldım,eğer senin tekin acarda öleyse işine yararsa takas edebiliriz cnm

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım facebookta finis in uygulaması var yılbaşı sofrası beğeniyosunuz çatal-bıçak hediye çekilişine katılıyosunuz bol şanslar

günaydın bayanlarr
bana yine pepsi kod lazım, kullanmayacak olan var mı :26: trendyoldan cici alacağım

Son düzenleme:
Of superonline deli edecek bir sürü 3 hak kazandım hep nefet geldi

[h=5]ToyzzShop
[/h][h=5]Yarışmamız Başlıyor!

Öncelikle yarışmalarımızdan hediye kazanan takipçilerimizden hediyeleri ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını beklediğimizi hatırlatmak isteriz.

Bugün sorumuz sevilen animasyon filmi 'Arabalar' dan gelecek.

Bugünün sorusu: Büyük küçük herkesin çok sevdiği Arabalar filmindeki en önemli karakterlerden olan, resimdeki yarış arabasının adı nedir?

www.toyzzshop.com dan da ulaşabileceğiniz sorunun doğru yanıtını yarisma@toyzzshop.com adresine gönderen 1. talihlimiz bu karakterin peluş oyuncağına sahip olacak.

Ayrıca doğru yanıtı gönderen 15-58-82-100-126-150-188-205-318-416-480-500-542-606. şanslı katılımcılar sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Doğru hediye seçimi yapabilmemiz için çocuğunuzun cinsiyet ve yaş bilgisini yazmanızı önemle rica ederiz.

Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiği önemle hatırlatırız.

Kazananlar saat 15:00 da açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

[/h]

cvp- şimşek mcqueen

King Ev Aletleri
King Scarlet görselini kendi duvarında paylaşan kişiler arasından jüri kararı ile seçilecek bir kişi, hem kendisi hem de sevdiği biri için bu ödülü kazanacak. Yarışmamız yarın sabah saat 10:00’a kadar sürecektir. Dilemek senden, gerçekleştirmek King’den!

#HepsiburadaKonuşturur Avea kampanyasından kazanmış olduğunuz 75 dk. hattınıza yüklenmesi için Avea numaranızı gönderirebilir misiniz?

ben turkcel kullanıyorum istayan no ö mesat atsın bana

#HepsiburadaKonuşturur Avea kampanyasından kazanmış olduğunuz 75 dk. hattınıza yüklenmesi için Avea numaranızı gönderirebilir misiniz?

ben turkcel kullanıyorum istayan no ö mesat atsın bana
.

canım deminden beri uğraşıyorum ama gitmiyo mesaj kutun doluymuş.avea kontürlü hatlıyım uyarsa talibim :)

Kızlar fizy premium kodu isteyen varsa beğensin gönderim isteyene kodu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…