vayyyyy bee
ne guzel bi niyet Allah daha cok versın sana
arkadas gorsun ailesini ne guzell
şimdi 100 hediyemo puan kazandım ::))))) darısı sizlere
şimdi 100 hediyemo puan kazandım ::))))) darısı sizlere
ah canım ianna o uçak bileti için bütün sülalenin face adresinden dün gece sabaha kadar oynadım kazanamadım tabide senin bu iyi kalbine nazaran bende şans yok bugün kaynanam aradı zaten geleceklerdi ama bukadar erken değil o yüzden tarihini sorup duruyodum ama erken gelceklermiş istanbulda bi masaj aletinin konferansımı ne varmış kışı burda geçirecekler bende şans olsa bişi kazanırım zaten ama çok mutlu oldum inceliğin için çok sağol zaten içimde rahat etmezdi trendyoldan kazandığım çek gelince verirdim mutlaka karşılığını keşke gidebilseydimnurcan canım özelden yazacaktım bakamadım.uçak biletini veriyim cnm çek falan vermene gerek yok.bi ardaşda takas istiyordu uçak bileti kazanmış çekini ona ver ondan da al bileti git gör kardeşini
arkadaşın biri sormuş çekler birleşiyomu diye canım denedinmi bide ben daha önce hiç almadım bu sitelerden geçen bir arkadaşa vip ten aldık oda 1 ayda anca geldi :)))) ve ürünler iğrençti bu markafoni nasıl oluyo ben çeke çevirdim markafoniden ama hiç anlamamoff giremedim hiç, pazar günü ya eşim işgal etti pc'yi telefonumdan takip ettim ama rahat edemedim, cevap yazamadım. Kk iphone için uygulama yap ! :))
bir de ben az önce superonline'dan aldığım çekle markafoniden alışverişimi yaptım, alt limit yok şart yok şurt yok :) çok güzel mutfak aksesuarları varmış ya :)
arkadaşlar sizce nerde kullanayım hediye puanı markafoni mi yoksa lidyanamı hangisi daha avantajlı olur
off giremedim hiç, pazar günü ya eşim işgal etti pc'yi telefonumdan takip ettim ama rahat edemedim, cevap yazamadım. KK iphone için uygulama yap ! :))
bir de ben az önce superonline'dan aldığım çekle markafoniden alışverişimi yaptım, alt limit yok şart yok şurt yok :) çok güzel mutfak aksesuarları varmış ya :)
arkadaşın biri sormuş çekler birleşiyomu diye canım denedinmi bide ben daha önce hiç almadım bu sitelerden geçen bir arkadaşa vip ten aldık oda 1 ayda anca geldi :)))) ve ürünler iğrençti bu markafoni nasıl oluyo ben çeke çevirdim markafoniden ama hiç anlamam
elimde bol boll fizy kodu varr :d şans işte
ah canım ianna o uçak bileti için bütün sülalenin face adresinden dün gece sabaha kadar oynadım kazanamadım tabide senin bu iyi kalbine nazaran bende şans yok bugün kaynanam aradı zaten geleceklerdi ama bukadar erken değil o yüzden tarihini sorup duruyodum ama erken gelceklermiş istanbulda bi masaj aletinin konferansımı ne varmış kışı burda geçirecekler bende şans olsa bişi kazanırım zaten ama çok mutlu oldum inceliğin için çok sağol zaten içimde rahat etmezdi trendyoldan kazandığım çek gelince verirdim mutlaka karşılığını keşke gidebilseydim
arkadaşın biri sormuş çekler birleşiyomu diye canım denedinmi bide ben daha önce hiç almadım bu sitelerden geçen bir arkadaşa vip ten aldık oda 1 ayda anca geldi :)))) ve ürünler iğrençti bu markafoni nasıl oluyo ben çeke çevirdim markafoniden ama hiç anlamam
arkadaşlar sizce nerde kullanayım hediye puanı markafoni mi yoksa lidyanamı hangisi daha avantajlı olur
:))) vipdukkan biraz kalitesiz ürünleri satıyor sanki ucuz olsun diye. Ordan almıyorum hiç. Markafonide çoğu bildiğimiz markalar vardı, benetton, pierre cardin, m&s vardı ben alışveriş yaparken kalitede sorun olmaz da, kargosu çok geç, 1 ocakta verilecekmiş kargoya. Ilk defa alışveriş yaptım bakalım ne kadar zamanda gelcek. Morhipo dan sık alışveriş yapıyorum oranın çeki olsaydı :)
hiç bilmiyorum canım çek birleştirme olayını, çekim yoktu denemedim. Ama bir yerde sanki çekler birleştirilemez yazıyordu ama ne şarta göre bilmiyorum. Denersin alışveriş yapınca en kötü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?