Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Uçak bilketinin tarihlerini merak eden arkadaşlar yarışmanın alt bölümünde sss diye bölüm var orda herşeyi açıklıyo merak edenler oraya baksın

iyi geceler kızlar bende teyzem icin oynuyorum ama hep hak veriyor.kendime nasıl kazandım hıc bılmıyorum.50 tl ve 25 tl 2 tanede fizy üyelik.umarım hepiniz kanırsınız bişiler.acemi sansı benimki heralde kazandıgımı bile bu sabah gordum.sımdı oyunu anladım ama hep hak cıkıyor.

off giremedim hiç, pazar günü ya eşim işgal etti pc'yi telefonumdan takip ettim ama rahat edemedim, cevap yazamadım. KK iphone için uygulama yap ! :))

bir de ben az önce superonline'dan aldığım çekle markafoniden alışverişimi yaptım, alt limit yok şart yok şurt yok :) çok güzel mutfak aksesuarları varmış ya :)

nurcan canım özelden yazacaktım bakamadım.uçak biletini veriyim cnm çek falan vermene gerek yok.bi ardaşda takas istiyordu uçak bileti kazanmış çekini ona ver ondan da al bileti git gör kardeşini
ah canım ianna o uçak bileti için bütün sülalenin face adresinden dün gece sabaha kadar oynadım kazanamadım tabide senin bu iyi kalbine nazaran bende şans yok bugün kaynanam aradı zaten geleceklerdi ama bukadar erken değil o yüzden tarihini sorup duruyodum ama erken gelceklermiş istanbulda bi masaj aletinin konferansımı ne varmış kışı burda geçirecekler bende şans olsa bişi kazanırım zaten ama çok mutlu oldum inceliğin için çok sağol zaten içimde rahat etmezdi trendyoldan kazandığım çek gelince verirdim mutlaka karşılığını keşke gidebilseydim
arkadaşın biri sormuş çekler birleşiyomu diye canım denedinmi bide ben daha önce hiç almadım bu sitelerden geçen bir arkadaşa vip ten aldık oda 1 ayda anca geldi :)))) ve ürünler iğrençti bu markafoni nasıl oluyo ben çeke çevirdim markafoniden ama hiç anlamam

güle güle kullanın aldıklarınızı.
bende 25tl lik hediyemi markafoni ye aktardım ama, kampanya kodunu nerede yazacağımı bulamıyorum?

canm bende markafoni cek aldım hep
bence iyi markafoni benm daha önce aldıgım ürünlerr bi hafta içinde geldi ve memnun kaldım
keske birleşseydi cekler
cok ıhtıyacım vardı ılac gıbı geldı valla

Son düzenleyen: Moderatör:

:))) vipdukkan biraz kalitesiz ürünleri satıyor sanki ucuz olsun diye. ordan almıyorum hiç. markafonide çoğu bildiğimiz markalar vardı, benetton, pierre cardin, m&s vardı ben alışveriş yaparken kalitede sorun olmaz da, kargosu çok geç, 1 ocakta verilecekmiş kargoya. ilk defa alışveriş yaptım bakalım ne kadar zamanda gelcek. morhipo dan sık alışveriş yapıyorum oranın çeki olsaydı :)

hiç bilmiyorum canım çek birleştirme olayını, çekim yoktu denemedim. ama bir yerde sanki çekler birleştirilemez yazıyordu ama ne şarta göre bilmiyorum. denersin alışveriş yapınca en kötü :)

arkadaşlar sizce nerde kullanayım hediye puanı markafoni mi yoksa lidyanamı hangisi daha avantajlı olur

neye ihtiyacın varsa ona göre ikiside kalteli firma.lidyanadanda küpe almıştım sorunsuz geldi ve kalite..markafonidende sürekli alıyorum hiç sorun yasamadım

Bu süperonline oyun nedir nasıl oynanır biri bana anlatabilir mi bende uçak bileti istiyorummmm annecimi özledim

bende bir çek var kız ama yumoştan 2 çek gelcek trendyol çeki ama hiç alışveriş yapmadım bilmiyom arkadaşın biri sormuş birleşiyomu diye

siteye girdim markafoni için puanı kullan tıklıyorum ancak aktif değil neden acaba anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…