bende bir çek var kız ama yumoştan 2 çek gelcek trendyol çeki ama hiç alışveriş yapmadım bilmiyom arkadaşın biri sormuş birleşiyomu diye
maşallah kız, bence artık alışveriş yapmalısın oralardan :)
bu oyun çok karışık geldi bana bi bilen anlatabilirmi şimdi ben bi hediye aldım sonra iki kere daha kutuları tamamladım ancak direk kazandıklarım sayfası açıldı ne hediye olduğu çıkmadı acaba oyunu oynayan arkadaş sayısı ile mi ilgili dir
ne sorduğunu tam anlauya madım ama hediyeler kısmında gözükmüyosa bişii kazanamamışındır unutma 3 aynı renk olacak yada joker olacak yanlarında
canım 3 aynı renk kutu yada arada üzerinde onlıne işareti olan kutu var onlar joker yada ondan araya kata bilitsin rastgele kutu toplamapüffff bu nasıl oyun yaa hiç bişe kazanamadım tuttuğum kutular oldu ama niye kazanamadım:26:
can verdiği zaman yapıyo öle canım arada bendede oluyo hediyeyi göstermiyo sayfanı yenile can vermiştirşöyle izah edeyim kutuları tamamladım orda sorun yok sonra kazandıklarım ekranı açıldı ve tekrar oyuna başladı dedi sonra tekrar aynı renk kutuları aldım ve tekrar aynı şey oldu
siteye girdim markafoni için puanı kullan tıklıyorum ancak aktif değil neden acaba anlamadım
ama kiloluyum olmazsa eşim geri iade ettirmez cinstir biraz
sende ayakkabı çanta al bende kazanıcm hemen alırım valla
Kızlar yazıyo orda kredi kartı nosu istiyoya onun üstünde kampanya kodunuzu girin diyo ona tıklayınca bi sayfa açılıyo
bide kargo bedava olsun diye bekleyen arkadaşlar vardı sayfayı açınca ekrana 2 farklı ürünü birleştirene kargo bedava diyo pek anlamadım bi bakın isterseniz
Kızlar yazıyo orda kredi kartı nosu istiyoya onun üstünde kampanya kodunuzu girin diyo ona tıklayınca bi sayfa açılıyo
bide kargo bedava olsun diye bekleyen arkadaşlar vardı sayfayı açınca ekrana 2 farklı ürünü birleştirene kargo bedava diyo pek anlamadım bi bakın isterseniz
hııııııııım ok anladım şimdi :)))))) ya benim zeton geç düşüyo çabuk anlayamıyom :))))))) az uyuyunca böle oluyo2 ürün alınca kargo bedava alıyo yani 6 lira kargo vericene 3,4 liralık ucuz bi ürün daha ekle sepetine ozaman kargo bedava oluyo
üzülme gülüm elbet bilen oluyo burda arkadaşlardan :)))))) kullananlarda olduevet doğru hemen üstünde yazıyormuş.nasıl da görmemişim. :26:
çok teşekkürler. üzülmüştüm hediye kuponum heba oldu diye.
Indirim kuponunuz
ödeme tipi
kredi kartı
şeklinde sıralama
iyi gecelr kızlar
süperonline işini beceremedim.
Coca cola kırmızı kasada cinemaximum bilete kampanya var. 1 alana 1 bedava 2 adet kod aldım. Bi bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?