Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Aaaaaaaaaaa ben yanlış okumuşum biletler o tarihlerde kullanılamaz diyomuş ozaman alabilirim biletini canım bundan çek kazanamazsam trendyollar gelince ondan veririm ya kızlar ben mi yanlış okuyom biriniz okusun bana anlatsın yaaaaaaa heycan yaptım :)))))))))

bu oyun çok karışık geldi bana bi bilen anlatabilirmi şimdi ben bi hediye aldım sonra iki kere daha kutuları tamamladım ancak direk kazandıklarım sayfası açıldı ne hediye olduğu çıkmadı acaba oyunu oynayan arkadaş sayısı ile mi ilgili dir

ne sorduğunu tam anlauya madım ama hediyeler kısmında gözükmüyosa bişii kazanamamışındır unutma 3 aynı renk olacak yada joker olacak yanlarında

ne sorduğunu tam anlauya madım ama hediyeler kısmında gözükmüyosa bişii kazanamamışındır unutma 3 aynı renk olacak yada joker olacak yanlarında

şöyle izah edeyim kutuları tamamladım orda sorun yok sonra kazandıklarım ekranı açıldı ve tekrar oyuna başladı dedi sonra tekrar aynı renk kutuları aldım ve tekrar aynı şey oldu

püffff bu nasıl oyun yaa hiç bişe kazanamadım tuttuğum kutular oldu ama niye kazanamadım:26:
canım 3 aynı renk kutu yada arada üzerinde onlıne işareti olan kutu var onlar joker yada ondan araya kata bilitsin rastgele kutu toplama
şöyle izah edeyim kutuları tamamladım orda sorun yok sonra kazandıklarım ekranı açıldı ve tekrar oyuna başladı dedi sonra tekrar aynı renk kutuları aldım ve tekrar aynı şey oldu
can verdiği zaman yapıyo öle canım arada bendede oluyo hediyeyi göstermiyo sayfanı yenile can vermiştir

yazım hatalarımı idare edin kız uyanıp duruyo bi oraya bi buraya koşuyom

siteye girdim markafoni için puanı kullan tıklıyorum ancak aktif değil neden acaba anlamadım

bunu bende anlamadım. hediye çeki kodum cebime geldi ama markafonide bunu yazabileceğim bir yer çıkmıyor.
çeşitli seçenekleri tıklıyorum kuponların yok diyor :26:
nerde yanlış yaptık ki acaba

Kızlar yazıyo orda kredi kartı nosu istiyoya onun üstünde kampanya kodunuzu girin diyo ona tıklayınca bi sayfa açılıyo

bide kargo bedava olsun diye bekleyen arkadaşlar vardı sayfayı açınca ekrana 2 farklı ürünü birleştirene kargo bedava diyo pek anlamadım bi bakın isterseniz

sende ayakkabı çanta al bende kazanıcm hemen alırım valla

ayakkabı olabilir bak ama çanta kullanmıyom kızımla gittiğim için heryere ailemde hep uzakta olduğu için bayağı yüklü gidiyom o yüzden sırt çantası kullanıyom canım aslında sitelere bakıyom çok hoşuma giden şeyler oluyo ama işte kararsız kalıyorum daha öncede kazandım çek kardeşime vemiştim hep çek kaznıyom

2 ürün alınca kargo bedava alıyo yani 6 lira kargo vericene 3,4 liralık ucuz bi ürün daha ekle sepetine ozaman kargo bedava oluyo

evet doğru hemen üstünde yazıyormuş.nasıl da görmemişim. :26:
çok teşekkürler. üzülmüştüm hediye kuponum heba oldu diye.

indirim kuponunuz
ödeme tipi
kredi kartı

şeklinde sıralama

2 ürün alınca kargo bedava alıyo yani 6 lira kargo vericene 3,4 liralık ucuz bi ürün daha ekle sepetine ozaman kargo bedava oluyo
hııııııııım ok anladım şimdi :)))))) ya benim zeton geç düşüyo çabuk anlayamıyom :))))))) az uyuyunca böle oluyo
üzülme gülüm elbet bilen oluyo burda arkadaşlardan :)))))) kullananlarda oldu

bu arada kızlar esmeristi görmüyom hiç girmiyomu

iyi gecelr kızlar

süperonline işini beceremedim.

coca cola kırmızı kasada cinemaximum bilete kampanya var. 1 alana 1 bedava 2 adet kod aldım. bi bakın derim

çok sinir oldum, tekin acar için hediye çeki aldım, online alışverişte kullandırmıyor. bizzat gidip mi alıyım, akıl işi mi bu acaba? gidip alcam ama, onları mı kazandırayım? gece gece çok sinir oldum, yaptığı kalitesizliğe bak ! ordan hediye çeki almayı düşününler için bilgi olsun.

iyi gecelr kızlar

süperonline işini beceremedim.

Coca cola kırmızı kasada cinemaximum bilete kampanya var. 1 alana 1 bedava 2 adet kod aldım. Bi bakın derim

link versene canım

ay kızlar bende yatim yarın dip bucak bi temizik yapim gerçi benim kaynana gelince bidaha kendi temizler bana güzenip oturmaz oturduğu yere ama olsun şimdi gelip dağınık bulmasın evi zaten duvara kızım resim yaptı onu görünce bi şoka uğrıcak :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…