Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım 2 ürün alırsan kargo bedava ona göre ben bugün ilk defa netten bişi aldım ölüyom kötü çıkcak diye fuşya rengi tulum aldım 20 tl idi bilmiyom kader kısmet dua edinde pişman olmim :)))))))))

hiçbişi olmaz canım korkma.ben limango.trendyol.markafoni.daybuyday hepsini denedim hıcbısı olmuyo.guvenılır sıteler bunlar.gercı genelde trendyolu kullanıyorum ama olsun

kızlar bana bir akıl verin bu cilling bang yarısmasın bırıncı oldum.hediyem hala yok.yazıyorum cvp bıle vermıyolar.napıcam:18:farkettıysenız reklam bır kere bıle donmedı facede paylastılar sadece.reklam oynuyo ama benım resmım yok.o onemlı deılde.hediyem gelsınakıl verın ne yapayım:18:

slm kızlar

kırmızı kasadan aldığım cinemaximum sinema bileti kodlarını takaslamak istiyorum. sinemalar bana bayağı uzakmış evdeki kutu kolaları içince 2 kod daha alabiliyorum toplam 4 sinema bileti kodunu takas isteyenlerle değişebilirim. özel mesaj atarsanız burada konu dışına çıkılmamış olur.

sorunun cevabı: Didem'in İzi

Ödüllü soru yarışmamız başlamıştır. Herkese bol şans dileriz. https://www.facebook.com/ViccoFamily/app_229426777115473

kızlar vicco 1100 cvp

iyi akşamlar kızlar bugün hiç bakamadım topladım yarışmaları bu arada bende oynayamayanlardanım süperonline
bana markafoni çeki verenlere bende istediği kadar sineme kodu veririm

2 kişik sinema bileti isteyen varsa süperonlineden kazandıgınız markafoni kodları ile takasa açıgım kızlar
isteyene anında kodu gönderirim
25 Ocak 2013 (dahil) tarihine kadar geçerlidir.
ISTANBUL LEVENT CINEMAXIMUM (KANYON)
2 ISTANBUL KADIKÖY CINEMAXIMUM (NAUTILUS)
3 ISTANBUL GÜNGÖREN CINEMAXIMUM (KALE)
4 ISTANBUL ÜMRANIYE CINEMAXIMUM (MEYDAN)
5 ISTANBUL BAKIRKÖY CINEMAXIMUM (CAPACITY)
6 ISTANBUL ESENTEPE CINEMAXIMUM (ASTORIA)
7 ISTANBUL KOZYATAGI CINEMAXIMUM (PALLADIUM)
8 ISTANBUL FATIH CINEMAXIMUM (HISTORIA)
9 ISTANBUL ATAKÖY CINEMAXIMUM (ATAKÖY PLUS)
10 ISTANBUL MECIDIYEKÖY CINEMAXIMUM (CEVAHIR)
11 ISTANBUL BAKIRKÖY CINEMAXIMUM (MARMARA FORUM)
12 ISTANBUL BAHÇESEHIR CINEMAXIMUM (AKBATI)
13 ISTANBUL SISLI CINEMAXIMUM (TRUMP TOWERS)
14 ANKARA ANKARA CINEMAXIMUM (GORDION)
15 ANKARA ANKARA CINEMAXIMUM (ATLANTIS)
16 ANKARA ANKARA CINEMAXIMUM (PANORA)
17 IZMIR IZMIR CINEMAXIMUM (KIPA EXTRA BALÇOVA)
18 IZMIR IZMIR CINEMAXIMUM (KONAK PIER)
19 IZMIR IZMIR CINEMAXIMUM (OPTIMUM)
20 ANTALYA ANTALYA CINEMAXIMUM (MIGROS)
21 ADANA ADANA CINEMAXIMUM (M1 MERKEZ)
22 KAYSERI KAYSERI CINEMAXIMUM (KAYSERI PARK)
23 KAYSERI KAYSERI CINEMAXIMUM (FORUM KAYSERI)
24 MERSIN MERSIN CINEMAXIMUM (FORUM MERSIN)
25 MERSIN MERSIN TARSUS CINEMAXIMUM (TARSU)
26 ESKISEHIR ESKISEHIR CINEMAXIMUM (ESPARK)
27 ADAPAZARI ADAPAZARI CINEMAXIMUM (ADA)
28 DENIZLI DENIZLI CINEMAXIMUM (FORUM ÇAMLIK)
29 TRABZON TRABZON CINEMAXIMUM (FORUM TRABZON)
30 AYDIN AYDIN CINEMAXIMUM (FORUM AYDIN)
31 ERZURUM ERZURUM CINEMAXIMUM (ERZURUM AVM)
32 KOCAELI KOCAELI CINEMAXIMUM (GEBZE CENTER)
33 KONYA KONYA CINEMAXIMUM (OVAL ÇARSI BOSNA)

buralarda kullanabilirsiniz...

kızlar elimde turkuazzo 1 kişi bilet alana bir hediye kod var ,turkcell sarı kutudan almış olduğum .. 31 aralığa kadar geçerli , markafoni veya trendyol çekiyle değiştirmek istiyorum isteyen olursa özelden ulaşabilir

kızlar takas ısıne gırmıssınız:)) ya bu superonlıneda oynayabılenler banada oynayıverseler ben hıc bı halt yıyemıyorum ondan

2 kişik sinema bileti isteyen varsa süperonlineden kazandıgınız markafoni kodları ile takasa açıgım kızlar
isteyene anında kodu gönderirim

Cnm samsungtan kazandığım kod vardı 20 tl o işini görür mü:44:
Listede bana uyan bi salon varda

Son düzenleme:
Kızlar avea 75 dk kazanmışım ama avea hattım yok isteyen bir arkadaş numarasını gönderirse ona verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…