bende kazanamıyorum gözlerim kamaşıyo ya offf teksüt penti faciasından sonra superolinedanda tırtlarsam
Kızlar avea 75 dk kazanmışım ama avea hattım yok isteyen bir arkadaş numarasını gönderirse ona verebilirim.
canım bende dk lar fazla gelıyor vodafone luyum ama :) yakınlarda yenıden kontorlulere don<cem sıkıldım fazla gelıyor hep dk şar:)
nasıl bişi kız bende bayağı var bir okadarda arkadaşlara verdim :))))))) isteyen varsa verim :)))))) genefizy kazandım şimdi aktifte ettim
aaaaaaaaaah aaaaaaah normalde olsa sinemayı dünyaya değişmem ama şu kız varya beni bitirdi :)))))))slm kızlar
kırmızı kasadan aldığım cinemaximum sinema bileti kodlarını takaslamak istiyorum. Sinemalar bana bayağı uzakmışevdeki kutu kolaları içince 2 kod daha alabiliyorum toplam 4 sinema bileti kodunu takas isteyenlerle değişebilirim. özel mesaj atarsanız burada konu dışına çıkılmamış olur.
canım bu gece oynayamamda yarını beklersen oynim ama ne çıkar bilmemgüzel oyanayan varsa banada oynayınnnnnnnnn
kız nerden buldun bunu heryerde geçiyo ben yedigünden kazanmıştım birkaç sinemada anca geçiyodu2 kişik sinema bileti isteyen varsa süperonlineden kazandıgınız markafoni kodları ile takasa açıgım kızlar
isteyene anında kodu gönderirim
25 ocak 2013 (dahil) tarihine kadar geçerlidir.
ıstanbul levent cınemaxımum (kanyon)
2 ıstanbul kadıköy cınemaxımum (nautılus)
3 ıstanbul güngören cınemaxımum (kale)
4 ıstanbul ümranıye cınemaxımum (meydan)
5 ıstanbul bakırköy cınemaxımum (capacıty)
6 ıstanbul esentepe cınemaxımum (astorıa)
7 ıstanbul kozyatagı cınemaxımum (palladıum)
8 ıstanbul fatıh cınemaxımum (hıstorıa)
9 ıstanbul ataköy cınemaxımum (ataköy plus)
10 ıstanbul mecıdıyeköy cınemaxımum (cevahır)
11 ıstanbul bakırköy cınemaxımum (marmara forum)
12 ıstanbul bahçesehır cınemaxımum (akbatı)
13 ıstanbul sıslı cınemaxımum (trump towers)
14 ankara ankara cınemaxımum (gordıon)
15 ankara ankara cınemaxımum (atlantıs)
16 ankara ankara cınemaxımum (panora)
17 ızmır ızmır cınemaxımum (kıpa extra balçova)
18 ızmır ızmır cınemaxımum (konak pıer)
19 ızmır ızmır cınemaxımum (optımum)
20 antalya antalya cınemaxımum (mıgros)
21 adana adana cınemaxımum (m1 merkez)
22 kayserı kayserı cınemaxımum (kayserı park)
23 kayserı kayserı cınemaxımum (forum kayserı)
24 mersın mersın cınemaxımum (forum mersın)
25 mersın mersın tarsus cınemaxımum (tarsu)
26 eskısehır eskısehır cınemaxımum (espark)
27 adapazarı adapazarı cınemaxımum (ada)
28 denızlı denızlı cınemaxımum (forum çamlık)
29 trabzon trabzon cınemaxımum (forum trabzon)
30 aydın aydın cınemaxımum (forum aydın)
31 erzurum erzurum cınemaxımum (erzurum avm)
32 kocaelı kocaelı cınemaxımum (gebze center)
33 konya konya cınemaxımum (oval çarsı bosna)
buralarda kullanabilirsiniz...
kızlar sırayla hepinize oynaya bilirim önce esmeristi gördüm o onu bitiirnce sana ve alttaki arkadaşa oynarım ama dediğim gibi çıkan hediyede hüsrana uğramak yok o benim elimde olmuyo :))))))kızlar takas ısıne gırmıssınız:)) ya bu superonlıneda oynayabılenler banada oynayıverseler ben hıc bı halt yıyemıyorum ondan :d
tek sütten bende kapamadımbende kazanamıyorum gözlerim kamaşıyo ya offf teksüt penti faciasından sonra superolinedanda tırtlarsam
canım 40 tl limitli olan çekkkorascım limitli değildir inşallah?
fizy isteyen var mı?offf starbuck twetter yarışması vardı bir akdaş kazanmışsın dedi winnwrtwette görünüyo sonuçlar evet varım ama ne dm attılar ne mail geldi nasıl olucak acaba katılan varmıydı aranızda beleş kahvemi yoksa hediyemiydi kazandığım bişey onunda peşine düş dur şimdi
fizy isteyen var mı?offf starbuck twetter yarışması vardı bir akdaş kazanmışsın dedi winnwrtwette görünüyo sonuçlar evet varım ama ne dm attılar ne mail geldi nasıl olucak acaba katılan varmıydı aranızda beleş kahvemi yoksa hediyemiydi kazandığım bişey onunda peşine düş dur şimdi
nasıl bişi kız bende bayağı var bir okadarda arkadaşlara verdim :))))))) isteyen varsa verim :)))))) gene
aaaaaaaaaah aaaaaaah normalde olsa sinemayı dünyaya değişmem ama şu kız varya beni bitirdi :)))))))
canım bu gece oynayamamda yarını beklersen oynim ama ne çıkar bilmem
kız nerden buldun bunu heryerde geçiyo ben yedigünden kazanmıştım birkaç sinemada anca geçiyodu
kızlar sırayla hepinize oynaya bilirim önce esmeristi gördüm o onu bitiirnce sana ve alttaki arkadaşa oynarım ama dediğim gibi çıkan hediyede hüsrana uğramak yok o benim elimde olmuyo :))))))
tek sütten bende kapamadım((((((
canım 40 tl limitli olan çek
hıç oynayamadım daha moneyı :) sabah erken uyuyor oluyorum
huhuuu yelkenlikız napıyon bu saatte burda
busmaiiii canım benım :) valla çoluk cocuk olmayınca kendımı cekılıslere verdım sen napıyorsun :)
aman ben olsa da çekilişlere verdimhep dolanıyorum bu sayfada ama bişey kazanamadım şansım iyi değildir
kocanı nettin kız
anam çok sık takılamıyorsun bellıkı bayadır burdayım :))) bendede yok bellı degılmıı:=)) ama bu aaralar acıldı bıraz :) senın bebek ne kadar oldu sekerım:) daha sık beklerız :) kocam uyuyor mısıl mısıl
kızlar ltb den bir pantolon aldım almaz olaydım 1 2 beden genişledi pantolonum kırış kırış oluyor giyince hemde indirimden falan almamıştım bir daha da uğramam
moneyde bugun sucuk var, sayı tabiki yine az resmi kopyalayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?