Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende kazanamıyorum gözlerim kamaşıyo ya offf teksüt penti faciasından sonra superolinedanda tırtlarsam

:) canım penti için üzülme kullanamayacağımız çoraplar yolluyormus bana gelmedı daha ama :) teksutte 1000 kısı kadar verdı bereket versıınn ıyı kazanan var

Kızlar avea 75 dk kazanmışım ama avea hattım yok isteyen bir arkadaş numarasını gönderirse ona verebilirim.

canım bende dk lar fazla gelıyor vodafone luyum ama :) yakınlarda yenıden kontorlulere don<cem sıkıldım fazla gelıyor hep dk şar:)

canım bende dk lar fazla gelıyor vodafone luyum ama :) yakınlarda yenıden kontorlulere don<cem sıkıldım fazla gelıyor hep dk şar:)

Doğrudur canım vodafone kazansaydım iyiydi çatır çatır konuşurdum zaten herkes uzakta kimimiz kimsemiz yok yakınımızda

fizy kazandım şimdi aktifte ettim
nasıl bişi kız bende bayağı var bir okadarda arkadaşlara verdim :))))))) isteyen varsa verim :)))))) gene
aaaaaaaaaah aaaaaaah normalde olsa sinemayı dünyaya değişmem ama şu kız varya beni bitirdi :)))))))
güzel oyanayan varsa banada oynayınnnnnnnnn
canım bu gece oynayamamda yarını beklersen oynim ama ne çıkar bilmem
kız nerden buldun bunu heryerde geçiyo ben yedigünden kazanmıştım birkaç sinemada anca geçiyodu
kızlar takas ısıne gırmıssınız:)) ya bu superonlıneda oynayabılenler banada oynayıverseler ben hıc bı halt yıyemıyorum ondan :d
kızlar sırayla hepinize oynaya bilirim önce esmeristi gördüm o onu bitiirnce sana ve alttaki arkadaşa oynarım ama dediğim gibi çıkan hediyede hüsrana uğramak yok o benim elimde olmuyo :))))))
bende kazanamıyorum gözlerim kamaşıyo ya offf teksüt penti faciasından sonra superolinedanda tırtlarsam
tek sütten bende kapamadım ((((((
kkorascım limitli değildir inşallah?
canım 40 tl limitli olan çek

fizy isteyen var mı? offf starbuck twetter yarışması vardı bir akdaş kazanmışsın dedi winnwrtwette görünüyo sonuçlar evet varım ama ne dm attılar ne mail geldi nasıl olucak acaba katılan varmıydı aranızda beleş kahvemi yoksa hediyemiydi kazandığım bişey onunda peşine düş dur şimdi

canım sanıırım kazanmadın, çünkü önceden bende ismini görmüştüm hep aynı liste var orada

sen kendin dm atsan

tamam canım beklerım senı burdan bırı yazdı oynarım dedı ama bıde sart verdı:) neyse sen yaparsın yarın ben sana hak bırıktırıyorum neyse bahtımıza cıkar

aman ben olsa da çekilişlere verdim hep dolanıyorum bu sayfada ama bişey kazanamadım şansım iyi değildir
kocanı nettin kız

anam çok sık takılamıyorsun bellıkı bayadır burdayım :))) bendede yok bellı degılmıı:=)) ama bu aaralar acıldı bıraz :) senın bebek ne kadar oldu sekerım:) daha sık beklerız :) kocam uyuyor mısıl mısıl

yok gördüm seni ben de bikaç gundur :)ama yazmamıştım
bebek 5 aylık oldu..aynen benim koca da uyuyor haha topiği kaynatmayalım şimdi öptüm seni görüşürüz gene

kızlar ltb den bir pantolon aldım almaz olaydım 1 2 beden genişledi pantolonum kırış kırış oluyor giyince hemde indirimden falan almamıştım bir daha da uğramam

Son düzenleme:
kızlar ltb den bir pantolon aldım almaz olaydım 1 2 beden genişledi pantolonum kırış kırış oluyor giyince hemde indirimden falan almamıştım bir daha da uğramam

canım ltb zaten ıyı bı marka degıldır gecmıs olsun ne dıyelım canın sagolsun.

moneyde bugun sucuk var, sayı tabiki yine az resmi kopyalayamadım

hımm buna katılabılıresem ılk kez katılıcam ben yememde esım yer sucuk:) saat olarak yaklasık saat var mı bırde napıp alıyoruz bunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…