Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hımm buna katılabılıresem ılk kez katılıcam ben yememde esım yer sucuk:) saat olarak yaklasık saat var mı bırde napıp alıyoruz bunu :)

malesef saati belli degil, Money clup sayfasından kampanyanın başlamasını bekleyip kampanyayı tıklaman gerekiyor, kartın kayıtlı değilse çıkan linkte kartını kaydediyorsun, başarılar:)

malesef saati belli degil, Money clup sayfasından kampanyanın başlamasını bekleyip kampanyayı tıklaman gerekiyor, kartın kayıtlı değilse çıkan linkte kartını kaydediyorsun, başarılar:)

tamam canım sağol beklıcez gorcez uyumazsak :) uykum geldı

moneyde haftalardır %25 bile alamıyorum kurudum moneyden superonlinea gelince beceremedim gitti yaaa sinir oldum ben onaaaaaaaaaa

bende superonlınedan bısıy yapamadım burdan bı arkadasa oynatcam :) sınır ettı benı 50 kusur hak bırıktırdım money ılk kez denk gelebılırsem gelcem ywes ın face sayfasında 10 bucukta yarısma var kızlar

herkese gunaydın guzel bır gun olsun hepimiz icin.:)money gunu ama artık zorlastırdılar gecen hafta facede yaptılar ama duvarda paylasmadan bıttı oduller.bugun nerde yapcak acaba facede kendi sitesindemi ?yani money saçmaladı artık

evet bugünde facebookta... geçen haftakine bakmadım açıkçası patlıcanlı sos hayatta yiyemem :) kendim yapsam neyse de bu şekilde zor :) ama bu kez sucuk vercek yine kalmaz da bekleyeyim bari diye bekliyorum işte.. yoksa kazanacağımı falan sanmıyorum. ama bu kez uygulama bölümünde yok tıkla kazan mecbur yayınlanacak inşallaaah yakalarııııızzzz

kız nerden buldun bunu heryerde geçiyo ben yedigünden kazanmıştım birkaç sinemada anca geçiyodu

coco-cola kırmızı kasadan 50 puanımı harcayarak alıyorum
tekrar söylüyorum kızlar,
süperonlineden limitsiz markafoni çeki verene 2 kişilik sinema bileti veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…