Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok teşekkürler, hiç alışveriş yapmadım bu siteye ama gözümü karartıp alacağım galiba şimdi, BB kremde 9 liraya düşmüş. rujla beraber 10 liraya geliyor.

selam kızlar bir kaç gündür internetim arızalıydı giremedim.
birşey soracağım omodan kazandınız diye mail gelmiş adres falan vermişmiydik nasıl olacak mailmi atacağız adresimizi ??

kilit açılmıyo bir sürü kişi ekledim ama kilit açılmıyo hediyelerde ki kullandığım facebook kapatıcaklar ona yanıcam yalan dolan kişi ekliyo diye

olaya bak ya bir kız aradı beni ona bir kargo gitmiş adı aynı benim adım gönderici ismi yazmıyo bi no var sadece.pakette hem benim hem onun adresi var kızda şaşırmış arıyo beni adınız ne falan kargoyu aradım bende paketi kızdan geri alıp gönderenle irtibata geçip ona göre düzelticeklermiş ne geldiğini de bilmiyorum yani kızda izmirde bu arada

kızlar az önce pentim geldi kırmızı kücücük bişi yaa benim mükimmel füçutuma küççük olur
sinirden gülüyorum heee resmen enayi yerine konduk her 100.olunuşta veirliyo diye
ilkokula giden yiğenime vericem hediyeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…