Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar süperonline nasıl oynanıyor ya ben beceremedim yardımcı olacak varmı bide yardım edebileceğim bişey varsa söyleyin benim size sizinde bana yardımınız dokunsun

Dockers Türkiye ‏@DockersTurkiye
İletimizi #yilbasindadockersgiyilir hashtag’i ile RT’leyen 10., 50.,100. takipçiler Alpha khaki kazanıyor. pic.twitter.com/aV3fUP2t

şimdi saat&saat den kzandıgım hediyem geldi.1 tane şapka.1 tane masa ustu saat.bırde indirim ceki %20

kızlar ben geçen sene nestle sıcak çikolatadan kazandım.. çikolata şeklinde kupa ve 3 adet sıcak çikolata yolluyor :)

Güne berbat başlamak böle bişi olsa gerek sabah kargo geldi bende bişi dir diye 3.5 kargo bedelini ödedim aldım meğersem türkobir diye bi iç çamaşırı mağazasının kataloğuymuş bir yığın nezaman nerden katıldım haberim yok şimdi rulo yapıp hepsini töbe töbe gıcık oldum ben danino ile ayyıldızdan kargo beklerken aldım alcamı ((((((((((

Sonunda benim şansımda eskisi gibi açıldı. Panda dondurma kazanmışım. shuffle hiç istememiştim daha önce kazanmıstım evde yüzüne bakan yok radyosu yok diye
Superonline da ben 2 tarayıcıdan hesap acıyorum Chrome da kendi hesabım Mozilla da annemin hesabı, ondan ona can yolluyorum ondan ona. zaten sürekli kabul et sende gönder diyor. bu sayede canlarım hiç bitmiyor. Bu kadar cana fizy den baska bir şey kazandıgım da yok ama neyse Can için ugrasan varsa söylemek istedim.

Kızlar meraba ben panda dondurma kazanmışım ama 50 adetmi gelecek eve adres verdikmi hatırlamıyorumçBirde Air wick kazanmıştım geçen hafta geldi.

arkadaşlar süperonline bittimi bilen varmı.bakım yapıyoruz kısa bir süre sonra devam edecek yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…