Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Canımm Tebrik ederimm

Bende Daha yeni Katıldım Bu yarışmayaa. Sen nasıl kazandın ?? Sürekli Paylaşmak gerekiyor heraldee ??

Sende Sürekli Paylaştınmı ?? Biraz Bilgi verebilir misinn ??

Teşekkür ederimm :) Valla bende şaşırdım nasıl oldu. Günlük 3 paylaşım hakkı veriyordu sanırım. Gün içinde farklı zamanlarda 3 defa paylaştım. Bu kadar başkada bişey yapmadım:) İnş sende kazanırsın canım :)

Anladım Canım Çok Teşekkür ederimm..

Kupadamı gönderiyolar ?? Yoksa Sadece sıcak Çikolatamı ??

maggi kazandıklarımı geçen ay göndermişti bu gün tekrar göndermiş her yer çorba oldu geçen gelenleri dağıt dağıt bitirememiştim yemek kitabı kazanmıştım oda 2 tane geldi

maggi kazandıklarımı geçen ay göndermişti bu gün tekrar göndermiş her yer çorba oldu geçen gelenleri dağıt dağıt bitirememiştim yemek kitabı kazanmıştım oda 2 tane geldi

Canım nasıl kazandın Bu kadar şeyi ??

Yemek tarifi filan paylaştınmı ?? Ne yaptınn bunları kazanmak için birazcık bilgi verebilir misin ??

slm kızlar eve geldim simdi corabım gelmiş.ama yeşi hiç begenmedimneyse napalım hediye sonucta

Canım nasıl kazandın Bu kadar şeyi ??

Yemek tarifi filan paylaştınmı ?? Ne yaptınn bunları kazanmak için birazcık bilgi verebilir misin ??

canım bişey yapmadım aslında hergün paylaşıyorum arada da yorum yapıyorum da maggi geçen gönderdiklerini yanlışlıkla yeniden göndermiş o yüzden bu kadar çok oldu

Yarışmaya hazır mısınız?

Speedy'nin yılbaşına özel yarış pistine çıkın, en hızlı 3 kişiden biri siz olun! Uzaktan kumandalı oyuncak araba kazanın...

http://pist.io/nP

sonunda korkulan oldu.hesabınız kitlendi .başka bir cihazdan giriş yapıldı.doğrulmak için tıklayın diyo.kapattım hemn o kada kişinin arasında kimi nasıl bilicem:18::18::18: naapmalıyım acil yardım kızlar.tekrar girmeye korkuyorum:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…