2 tane onaylı limangoma hangi çekleri verirsiniz ?
kızlar teknosa turuncu şansın büyük ödülleri bugün açıklanmayacak mıydı:44:
cnm limangodan nefret ediyorum ben ordan alışveriş yapmamaya kararlıyım o yüzden kusura bakma ne olur
neden kimse limango istemiyo ben hiç alışveriş yapmadım ordan gerçi vip ile morhipodan başkalarına bişi aldım ama kendim hiçbiyerden alışveriş yapmadım bu limango kötümüki morhipo olsa takas yapardım fb li tşört var orda 38tl. kızıma anca altını aldım üstü kaldı :)))))
neden kimse limango istemiyo ben hiç alışveriş yapmadım ordan gerçi vip ile morhipodan başkalarına bişi aldım ama kendim hiçbiyerden alışveriş yapmadım bu limango kötümüki morhipo olsa takas yapardım fb li tşört var orda 38tl. kızıma anca altını aldım üstü kaldı :)))))
neden nefret ediyorsun hayırdır ?
şimdi ben ordan yaptımda alışveriş
Limango kargo bedava yapmıyor çek olunca 7 TL kargo parası istiyorondan olsa gerek ama önceden limango baş taçıydı cimrileşti onlar
evet ya 2 arkadaşımın bilgileri bekliyo ya onlara barikazansaydım ya bişi
aaaaaaahhhh aaaaaaaaaahhhhh demeyin bilet okadar çabaladım şimdi elimde bide üstüne bir yığın takas yapabileceğim çek var(
kızlar buarada ben artık bi süre kaynanatör yüzünden giremicem akşamları belki baka bilirim o yüzden bütün gece yarınki oyunlarımı oynıcam yarın sabah itibarı ile devredışı sayılırım adımı görürseniz faceden bi mesaj atın heeeeeee küserim sonra hepinize belki biyerden bişi kazanırsam haberim olsun
arzum kahve makinem birde mause klavye setim var nayloncu geldi çek alıyorum
hee neydiyim olan bu tükenmez kalemlerim var birde evde bir sürü :) bunları kazandım kutusunda duruyolar ne yapıcamBunlara karşı mı çek istiyosun cnm
Hanımlar,
bu topikte firmaların çekiliş ve kampanyaları duyuruluyor.
Çek takaslarıyla ilgili yazıları lütfen bu topiğe değil vereceğim linke yazınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/alisv...cek-alisverisleri-alisveris-siteleri-229.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?