Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar buarada ben artık bi süre kaynanatör yüzünden giremicem akşamları belki baka bilirim o yüzden bütün gece yarınki oyunlarımı oynıcam yarın sabah itibarı ile devredışı sayılırım adımı görürseniz faceden bi mesaj atın heeeeeee küserim sonra hepinize belki biyerden bişi kazanırsam haberim olsun

2 tane onaylı limangoma hangi çekleri verirsiniz ?

neden kimse limango istemiyo ben hiç alışveriş yapmadım ordan gerçi vip ile morhipodan başkalarına bişi aldım ama kendim hiçbiyerden alışveriş yapmadım bu limango kötümüki morhipo olsa takas yapardım fb li tşört var orda 38tl. kızıma anca altını aldım üstü kaldı :)))))

Son düzenleme:
kızlar bişe sorcam face. de onlarca yarısmayı begenip paylasıyoruz ama hangisini nasıl takip edicem sasırdım.. yani begenip paylasıyorumda eee kime ne cıktı nasıl takip edicem

önceden ben bi kere yaptım sanırım baya oldu bi sorun olmadı
uzun zaman olunca şimdi 2. yaptım

Limango dan 20 yi aşkın siparişim oldu hiçbirinde sorun yaşamadım aynı markafoni morhipo gibi.
Arkadaş belki sevmiyor olabilir siteyi ama ben memnunum aslında:)
Morhipo 25 tl de 15 tl var istersen takas yapalım elinde ne var bana verebileceğin

neden nefret ediyorsun hayırdır ?
şimdi ben ordan yaptımda alışveriş

cnm sevmiyorum internet sitelerinden sadece trendyyok ve morhipodan şaşmam kalite çalışıyor adamlar özelliklede morhipo.limangodan önceleri çok alışveriş yapardım ama son 3 siparişimde defolu şeyler gnderdiler.bu herkeze olacak diye bişi yok ama benim şansıma öle geldi o yüzden kaliteli bir site olduğunu düşünmüyorum o yüzden yani

Limango kargo bedava yapmıyor çek olunca 7 TL kargo parası istiyor ondan olsa gerek ama önceden limango baş taçıydı cimrileşti onlar

geçen hafta oğluma oyuncak bu hafta kendime kahvaltı ve yakıt 50 tl opet kazandım eşim götürebilirse ilk kez karşıya geçicez 4 yıl sonra heyecan yaptım bana bu kadarı da yeter çok olmadı kısmet değilmiş bitmiş herhalde oynamıyorum kimseye çıkmıyormuş artık herkese bol şanslar

evet ya 2 arkadaşımın bilgileri bekliyo ya onlara barikazansaydım ya bişi

aaaaaaahhhh aaaaaaaaaahhhhh demeyin bilet okadar çabaladım şimdi elimde bide üstüne bir yığın takas yapabileceğim çek var (

::) çekler patladımı nurcaaannnnnn:)

tamam gozumuz senın ısmınde :)

arkadaşlar chorme kullanıyorum ama sürekli shockwave flash uyarısı veriyor nasıl düzeltilir ? sizdede bu uyarıyı veriyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…