öz-lem bizim komşularda alıştı kapıda kargou görseler sana gelmiştir diyolar
kızlar bugün mutfakta yemek yerken kargocunun geldiğini gördüm eşim: "aha kargocu geldi koş" dedi, lokmamı yutmadan kimliği kaptığım gibi bahçe kapısına koştum, bağırıyom "bakar mısınız, bakar mısınız, o bana gelmiştir bana, benimdir o" , bi de şebelek gibi gülüyorum,adam da demez mi "size değil bu, size yok" , tam o sıra komşumda dışarı çıktı, Allahım rezilleri oynadım, ayaklarım totoma vura vura içeri girdim, eşim de dalga geçti bir sürü
merhaba kızlar süperlineden uçak bileti kazandım. hediye çekiyle takas etmek istiyorum.
merhaba kızlar süperlineden uçak bileti kazandım. hediye çekiyle takas etmek istiyorum.
ben bennnnn :)))))))
ellerine sağlık canım , o benim şanssızlığımdır kazanamıyorum birşey yaBartuveannesi özelden sana msj atamıyorum burdan yazim dedim dünde oynadım bugünde oynadım sürekli can çıkıyo zaten dün bakıma alındıktan sonra kazanan olmadı zannedersem((
yok kızlar onlıne bişi vermiyo
kızlar ilk zamanlar uçak bileti kazanmıştım nurcan arkadaşa verecektim fakat kullanamayacakmış.ama yinede çek karşılığında isteyen varsa verebilirim heç çek kazanamadım yaaa çok ihtiyacım vardıisteyen varsa haber bekliyorum
Bnede 2 tane onaylı 20 tl lik limango var istersen takas yapalım
kızlar ilk zamanlar uçak bileti kazanmıştım nurcan arkadaşa verecektim fakat kullanamayacakmış.ama yinede çek karşılığında isteyen varsa verebilirim heç çek kazanamadım yaaa çok ihtiyacım vardıisteyen varsa haber bekliyorum
evet ya 2 arkadaşımın bilgileri bekliyo ya onlara barikazansaydım ya bişinapalım aldıklarımızla yetincez artık.biz en azından aldık alamayanlar varherkes alsaydı bişiler keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?