Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

öz-lem bizim komşularda alıştı kapıda kargou görseler sana gelmiştir diyolar

yaa ben de çalıştığım için ve bahçede köpek olduğu için artık kargocular benimkileri direk komşuma götürüyolar, bu sefer evdeyim diye ben alayım dedim, ama zamanlamam yanlış oldu

hahahaha kargo maceralarınız super şu anda beklediğim 5 kargo var ama gelen gıden yok ben ılk defa kazandıklarım bunlar yenıyım ya bu ıslerde gelen gıden yok ama dahaca ve yakında tasıncam tasınmadan gelselerde ben tasındıktan sonra geenlerı naparım bılmem

kızlar yaa dedıgınızı yaptım hıc okumadan yanlıs dedı bana :)))

Bartuveannesi özelden sana msj atamıyorum burdan yazim dedim dünde oynadım bugünde oynadım sürekli can çıkıyo zaten dün bakıma alındıktan sonra kazanan olmadı zannedersem ((
ellerine sağlık canım , o benim şanssızlığımdır kazanamıyorum birşey ya (( çok sağol yine de yoruldun bizim için Allah sana daha çok versin canım

kızlar ilk zamanlar uçak bileti kazanmıştım nurcan arkadaşa verecektim fakat kullanamayacakmış.ama yinede çek karşılığında isteyen varsa verebilirim heç çek kazanamadım yaaa çok ihtiyacım vardıisteyen varsa haber bekliyorum

Bnede 2 tane onaylı 20 tl lik limango var istersen takas yapalım

anaaaaammm tüm biletçiler çıkmış meydaneee bende de var bir bilet oyyy oyyy keske daha fazla çekim olsaydıda takaslasaydım ikinci bilet için gitseydim annecigimin yanına

napalım aldıklarımızla yetincez artık.biz en azından aldık alamayanlar varherkes alsaydı bişiler keske
evet ya 2 arkadaşımın bilgileri bekliyo ya onlara barikazansaydım ya bişi

aaaaaaahhhh aaaaaaaaaahhhhh demeyin bilet okadar çabaladım şimdi elimde bide üstüne bir yığın takas yapabileceğim çek var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…