sapıııııııııııııkkkkkkkk silcem seni göreyım hemenhahaha anacım lazım mı boyle seyler napcan :))) 3 cocuk noldu yaanııı :)))
naber fıstıklarrrr:)) bakamadım daha bırseye ama sanssız gunler yasıyorum:) çölde kutup ayısına rastlamıs sanssız bedevı gıbı:)))
şimdi geçmişe doğru bakış atalım...
kız bacım sen ankradamısın baska kımler ankarada bakayım :)
bol şanssekerım hadı sansın devam etsınhee bu arada banada gelmedı pentı mentı bende 3-4 kazandım arkadaslarıkı harıc ama hepsı aynı hesaptan senınkıler aynı hesaptanmıydı farklı mı
sapıııııııııııııkkkkkkkk silcem seni göreyım hemenhahaha anacım lazım mı boyle seyler napcan :))) 3 cocuk noldu yaanııı :)))
orada sadece kurallar yazıyor. yarışmaya katılmak için paylaştıkları görseldeki farkları bulup yorum atmanız gerekiyor. doğru cevabı bulanlar ikinci tura katılma hakkı kazanacakmış.
kızlar filli boyanın cevabını bilen varmı
naber fıstıklarrrr:)) bakamadım daha bırseye ama sanssız gunler yasıyorum:) çölde kutup ayısına rastlamıs sanssız bedevı gıbı:)))
şimdi geçmişe doğru bakış atalım...
kız bacım sen ankradamısın baska kımler ankarada bakayım :)
bol şanssekerım hadı sansın devam etsınhee bu arada banada gelmedı pentı mentı bende 3-4 kazandım arkadaslarıkı harıc ama hepsı aynı hesaptan senınkıler aynı hesaptanmıydı farklı mı
evet cnm ben ankarada oturuyorum
Ben acaba katılsammı ki dedim eşim ters ters baktı
İlahi tatlıgacıEki Görüntüle 589835
Topik +18 olmuşAramızda bekar arkadaşlar var kızlar Eki Görüntüle 589836
ben 2 senedir bebiş istiyorum olmuyorgelirse sana yollayayım
pentiyi farklı hesaplardan kazandım canım babamın adına bile geldi
evet cnm ben ankarada oturuyorum
teşekkürler canımm..foto mak.pili bitti..farklı hesaplardan yaptım farklı tel.yazdım.onun dışında aynı renkte olanlarda var bi tek mor yok..şans galiba kızlar bana hepsini göndermeleri ..
merhaba kızlarrr
bugün bana bi kargo geldi bi cd ve kitap ama nerden geldiğini anlayamadım twitterda trt aileler yarışıyorda kazanmıştım acaba ordan mı ki?egemenadil sende kazanmıştım cnm ordan geldi mi bişey?üstelik kitap imzalı ve sayın sevcan orhan hanımefendiye sevgi ve saygılarımla diye imzalanmıştürkücü olmasın bu benim adıma kargo bilgileri de ama merden geldiği belli değil
kızlar teknosa turuncu şansın büyük ödülleri bugün açıklanmayacak mıydı:44:
maşallah anam kargonun gelenı gıdenı parmak hesabı yetmıyor sana bı muhasebecı takıpcı falan lazım hahahaa
kızlar bugün mutfakta yemek yerken kargocunun geldiğini gördüm eşim: "aha kargocu geldi koş" dedi, lokmamı yutmadan kimliği kaptığım gibi bahçe kapısına koştum, bağırıyom "bakar mısınız, bakar mısınız, o bana gelmiştir bana, benimdir o" , bi de şebelek gibi gülüyorum,adam da demez mi "size değil bu, size yok" , tam o sıra komşumda dışarı çıktı, Allahım rezilleri oynadım, ayaklarım totoma vura vura içeri girdim, eşim de dalga geçti bir sürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?