Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

pentiyi farklı hesaplardan kazandım canım babamın adına bile geldi

orada sadece kurallar yazıyor. yarışmaya katılmak için paylaştıkları görseldeki farkları bulup yorum atmanız gerekiyor. doğru cevabı bulanlar ikinci tura katılma hakkı kazanacakmış.

Evet öyleymiş teşekkür ettimmm

https://www.facebook.com/voilaboya
Yeni yılda elmas gibi parlamak ve güzelliğine ışıltı katmak istiyorsan, içinde “Voila Nano Diamond” ve “elmas ” kelimelerinin geçtiği yılbaşı dileğini yaz ve profil resmini 7.43 Sultan Bakırı görseliyle değiştir, kazanan 3 kişiden biri olma şansını yakala!

beğendirmeliymiş

Son düzenleme:
Ben acaba katılsammı ki dedim eşim ters ters baktı

İlahi tatlıgacıEki Görüntüle 589835

Topik +18 olmuşAramızda bekar arkadaşlar var kızlar Eki Görüntüle 589836

ahahahah çok güldüm kızlar çokkk hwlw o smıley neysı yaaa:))

ben 2 senedir bebiş istiyorum olmuyor gelirse sana yollayayım

sağol cnım hıc ıhtıyacım yok bende sendenım yanı :) hatta 2.5 sene dıyelım hahaha :))

pentiyi farklı hesaplardan kazandım canım babamın adına bile geldi

baban duymasın :) aynı adrese ıyı yollamıslar :) gulegule kullan

evet cnm ben ankarada oturuyorum

bende kızbacım ondan dedıydım :)))

durexte n kazanırsanız bana yollayın banaaaaaaa.yeni doğum yaptm.2.ye asla hazır değilim.o yüsden bir sürü lazım onlardan

teşekkürler canımm..foto mak.pili bitti..farklı hesaplardan yaptım farklı tel.yazdım.onun dışında aynı renkte olanlarda var bi tek mor yok..şans galiba kızlar bana hepsini göndermeleri ..

güle güle kullan canım. bende 3 farklı hesaptan kazandım 8 tane inşallah banada gönderirler.

merhaba kızlarrr

bugün bana bi kargo geldi bi cd ve kitap ama nerden geldiğini anlayamadım twitterda trt aileler yarışıyorda kazanmıştım acaba ordan mı ki?egemenadil sende kazanmıştım cnm ordan geldi mi bişey?üstelik kitap imzalı ve sayın sevcan orhan hanımefendiye sevgi ve saygılarımla diye imzalanmış türkücü olmasın bu benim adıma kargo bilgileri de ama merden geldiği belli değil

maşallah anam kargonun gelenı gıdenı parmak hesabı yetmıyor sana bı muhasebecı takıpcı falan lazım hahahaa

Kızlar bu ht hayatın şeysi varmıydı bugün yokdsa bitti mi yarışma sayfalarındada birşey görmedim ama
bilen varmı

kızlar bugün mutfakta yemek yerken kargocunun geldiğini gördüm eşim: "aha kargocu geldi koş" dedi, lokmamı yutmadan kimliği kaptığım gibi bahçe kapısına koştum, bağırıyom "bakar mısınız, bakar mısınız, o bana gelmiştir bana, benimdir o" , bi de şebelek gibi gülüyorum,adam da demez mi "size değil bu, size yok" , tam o sıra komşumda dışarı çıktı, Allahım rezilleri oynadım, ayaklarım totoma vura vura içeri girdim, eşim de dalga geçti bir sürü

Son düzenleme:
maşallah anam kargonun gelenı gıdenı parmak hesabı yetmıyor sana bı muhasebecı takıpcı falan lazım hahahaa

sorma valla kazandıklarımı yazıyorum gelenleri işaretliyorum kargocularla boğuşuyorum bunları benim yerime yapan olsa fena olmucak

hadi sen en azından görmüşsün öyle sormuşsun. bizim kapı çaldı. baktık kargocu. heh dedim geldi. ama bana değilmiş. komşu evde olmadığı için bize getirmiş paketi

öz-lem bizim komşularda alıştı kapıda kargou görseler sana gelmiştir diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…