hmmm içerisinde neler var peki
80 tabletten oluşan tatlandırıcı varmış canım :)
8x4 deodorantları gelen varmı arkadaşlar varsa eğer kaç günde geldi tahminen size.....
8x4 deodorantları gelen varmı arkadaşlar varsa eğer kaç günde geldi tahminen size.....
Benimde bayağı oldu gelmedi.Bende face sayfasından yazdım bugün aradılar tekrar gönderceklermiş..Kızlar 8x4 deodorant kazananların ürünleri kazandıktan sonra, ne kadar sürede ellerinde oldu ?
Ya ben hiç kazanamıyorum.Halbuki ilginç cevaplar yazıyorumteknosadan kulaklık kazanmışımmmmmmmmmmmmmmkulak tırmalayan sesi sormuşlardı sadece sorvivor tanerin iğrenc sesi yazmıştım cevabaaa taner bana kulaklık kazandırdıııı
Benide ararlar o zaman.Sordularmı ne kadarlık hamilesin fln diye?kızlar az önce prima dünyasından aradılar teyit için 18 temmuzdan sonra kargolanacakmıs. gecen hafta basvurmustum kargo ücretinide sordum 5tl dedi bakalım inş öledir.
teknosadan laptop sogutucu kazandımmmm biodermam da geldi misssssss
miniler mi???????????
evet miniler tatlım
miniler mi???????????
daha başlanmadı sanırım onların dağıtımınakimseye gitmedi diye biliyorum
verona hediyesi kaç günde geliyor kızlar ben öylesine mail atmıştım şansım iyiymiş mutlu oldum havlu kazandım sanırım öylemi?
teknosadan 8temmuz kazananı olmuşum kulaklık kazanmışım dünde verona kazanmışım 2hediye kazandım bu hafta darısı isteyen herkese kızlar)))
Ne yazdında kazandın canımmmmmmmmmmm????????Bizede ipucu verin gari yaaa((Sölüyorum o kadar kimse tınlamıyor (
yada direk foto ile. sorayım bunlardan hangisi geldi acaba ???????Eki Görüntüle 224639 Eki Görüntüle 224645
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?