Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ne yazdında kazandın canımmmmmmmmmmm????????Bizede ipucu verin gari yaaa:(((Sölüyorum o kadar kimse tınlamıyor:((

inanki hiç önemsemedim hangi gün ne sorusu vardı hatırlamıyorum ama en gıcık sese kedi ağlaması yazmıştım ve sadece tek cümle yazıp yollamıştım yani çokda değişik birşey bulup yazmadım

kızlar ben canderelin formu doldururken isim-soyismimi değiştiremedim faceteki ismi çekti form üstünde oynama yapamadım siz değiştirebildinizmi benim gerçek ismim değil face adresim sorun olurmu kargo geldiğinde???

Günaydınnnn bayanlar iyi sabahlarrrrrrrrr herkes kazandıklarını güle güle kullansın :)))darısı başımızaaaaa :)

bayanlar sizde benim gibi hergün neye girceğinizi unutuyormusunuz? her sabah nelere katıldığımızı paylaşsakda bişileri unutmasak nasıl olur
ben yazayım
rexona,arkomen,wenice ve arte home store :) birde sorru cevaplıyorduk 2 tane onları bulamadım

kızlar ben canderelin formu doldururken isim-soyismimi değiştiremedim faceteki ismi çekti form üstünde oynama yapamadım siz değiştirebildinizmi benim gerçek ismim değil face adresim sorun olurmu kargo geldiğinde???

yaşadığın şehre ve yurt içi kargo görevlisini tanımana bağlı...

yut içi ile geliyor bana geldi bu sabah... kendi adımla katıldım aslında ama başka isim olsada sorun çıkmazdı...

bayanlar sizde benim gibi hergün neye girceğinizi unutuyormusunuz? her sabah nelere katıldığımızı paylaşsakda bişileri unutmasak nasıl olur
ben yazayım
rexona,arkomen,wenice ve arte home store :) birde sorru cevaplıyorduk 2 tane onları bulamadım

Signal, Acıbadem Sağlık Testi, Vision var...

selam mıllet ben bı suredır takıp etmeye calısıyorum ısmım ruhat evren emel cakmak faceden de talep yazan herkesı eklemeye calıstım ama farketmedıklerım varsa benı ekleyebılırsınız...

ben yazayım

art home store' a nasıl katılabiliyoruz bulamadım ben??

art home store' a nasıl katılabiliyoruz bulamadım ben??

önce bunu arkadaş olarak ekle :)
Arte Home Store | Facebook

sonra bu sayfayı beğen
Arte Home Store | Facebook

açıklamalarıda bu :)))
Arte home store 'dan 10 gün = 10 hediye

07.07.2011 perşembe saat 15:00 de başlaya...cak 17.07.2011 pazar saat 15:00 de bitecektir.Kampanya süresince hergün 1 adet Arte Fine Glassware bardak seti hediye olarak verilecektir.Kargo ücreti firmamız tarafından karşılanacaktır.

Hediyelerle ilgili resimlere Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
linkinden ulaşabilirsiniz.

Kampanya süresince verilecek hediyeler ;

Şevval altın b. şarap seti 1 adet 1.gün
Şevval altın k. şarap seti 1 adet 2.gün
Şevval altın viski seti 1 adet 3.gün
Şevval altın su seti 1 adet 4.gün
Şevval altın viski takımı 1 adet 5.gün
Şevval altın şampanya tk. 1 adet 6.gün
Şevval altın rakı takımı 1 adet 7.gün
Şevval altın rakı takımı 1 adet 8.gün
Şevval altın likör seti 1 adet 9.gün
Şevval altın konyak takımı 1 adet 10.gün

Kampanyamıza katılım koşulları;

1- http://www.facebook.com/arteho​me Arte Home Facebook Fan sayfamızı beğen yapmak.(ilk gün veya Daha önce beğen yaptıysanız gerekli değil)

2- http://www.facebook.com/arteho​me Arte Home Facebook Fan sayfamızda yayınlanan "ürün resimli" konularımızdan herhangi birini gün içerisinde hergün için enaz bir kez kendi profilinizde konuyla alakalı yorum yaparak paylaşmak

3- http://www.facebook.com/arteho​mestore Arte Home Facebook kişi sayfamızdan arkadaş olarak eklemek (ilk gün veya Daha önce arkadaş olarak eklediyseniz gerekli değil)

4- www.artehomestore.com 'a üye olmak.(ilk gün veya Daha önce üyeliğiniz varsa gerekli değildir.Farklı bir isimle üyelik yaptıysanız lütfen bildirin.)

5- www.artehomestore.com online satış sitemizdeki herhangi bir ürüne gün içerisinde hergün için en az 1 adet yorum bırakmak.

10 gün boyunca hergün katılım şartlarına uyan 1 kişiye yukarıdaki ürünler sırasıyla hediye edilecektir.
Hergün katılmak isteyen üyelerimizin 2 ve 5 nolu maddelerdeki şartları (yani web sitemize ve facebook fan sayfamıza yorum bırakarak paylaşım yapma şartlarını) hergün için ayrı ayrı yerine getirmeleri gerekmektedir.

Hepinizi kampanyamıza katılmaya davet ediyor ,bol şans diliyoruz.

yada direk foto ile. sorayım bunlardan hangisi geldi acaba ???????Eki Görüntüle 224639 Eki Görüntüle 224645

gelen mama kutuları bu canım.değeri 37,50 katalogda yazıyor..

$DSC00026.webp

Son düzenleme:
Back
X