Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaklaşık 2 ay önce falan bende yollamıştımm bilgilerimi bu ne ki diye gele gele bir sürü boş danıno kutusu geldi bir sürü danino çıkartması keçe ve makas ve 5 tane kadarda migros danino çeki geldi sanırım.
boş kutulardan çocuğuma oyuncaklar yapıp onu eğlendirip eğitecekmişim.doğruca çöpe attım tabiiki.
çeklerinde tarihleri geçti zaten gelen çekdeki ürünler migrosta yoktu. ziyan oldu yani

demek şimdi kutuları dolu yolluyorlar.o zaman iyiymiş valla. şansımı tekrar deneyeyim bende :)

ablamdan bizde denedik şimdi fiyonku ilkten bizede sepet fiyatı %90 nı gecemez dedi tekrar denedik kabul etti 0 tl ye kapıda ödeme seçerek aldık inşallah bişey çıkmaz bunda

Hediye çek tutarı sepet toplamın %90'ini geçemez!
yazıyor ama nasıl aldın? bende denedim böyle uyarı verdi

ablamdan sonra benim içinde denedik oldu kızlar fiyonka gittik ordan hediye kupon kodunu aldım parfümyaya üye oldum sepete attım dares vesaire falan onları girdim hediye kupon kodunu girdim %90 nı geçemez dedi yinede siparişi onayla dedik 0 tl olarak aldık

çok ilginç..deniyorum,deniyorum olmuyor..sepeti sürekli boş gösteriyor!!!!!

Kızlar bu sitedeki parfümler gerçekmi ?daha önce alan oldumu aranızda?

şimdi dediğini yaptım, siparişimi verdim ama 50 tl gozkuyor ne yapacagım ben şimdi? Kargo gelecek ve 50 tl isteyecek benden

şimdi dediğini yaptım, siparişimi verdim ama 50 tl gozkuyor ne yapacagım ben şimdi? Kargo gelecek ve 50 tl isteyecek benden

canım,hemen sipariş bölümünü tıkla..önüne sipariş listen açılacak,yanında sil var,ona bas..sipariş iptal olacak.. ben hala şu 50 tl olayını deniyorum,sinir oldum ya!!!! ürünü sepete atıyorum..sepetin içi boş!!! parfüm atıyorum onu hemen kabul ediyor,ardından yine seti giriyorum ve yine göstermiyor!!!kaldırdılar belki de?????

bacım siz kapıda ödeme dediyseniz o parayı ödüceksiniz kapıda sanırım iptal edebilirseniz edin çünkü o uyarıya rağmen devam etmişsiniz 0 görünebilir ama ödersiniz benden söylemesi.

Bende ilk alışverişimde sorun yaşamadım ama şimdi dediğiniz gibi sepete ekle dediğim halde satış sayfasında çıkmıyor..
Bende anlamadım sebebini..
Emin olsam güvenirlilğinden bir kaç set daha alacağım ama teredd
ütlüyüm :26:

önce parfümyaya üye olup öyle sepete ekle canım ilkten bende üye olmadan eklemişim benimde boş görünüyodu üye olduktan sonra sepette göründü

aynen dediğini yaptım
üye oldum,girişimi yaptım
sepetimde tam 8 tane boş var sipariş ve hiçbiryerden de silinemiyor..hatta hemen şimdi Bebak 8'li Cilt Bakım Seti tekrar ekledim,9 adet oldu!!!!!! ama siparişi bitirmeye gidince alışveriş sepetim bomboş...

deniyorum ama iptal olmuyor, ana sayfaya yonlendiriyor

Bizde hiç öyle birşey olmadı sepete attık sepette göründü kuponu kullanınca faturamız 0 tl oldu onayladık fatura 0 tl olarak mail adresinede geliyo zaten biz yinede ekran görüntüsününde fotosunu çektik bı sorun çıkarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…