kızlar hani size link attımya danino gönderiyorlar iletişim bilgilerini atana
ben kitapçık falan sanıyordum
güzel bir çanta içine 5*6 lı 5 paket yani danino ve buzkuğuda içindeydi onu göndermişler. ilk promosyonmuş sanırım bizden bilgi alcaklarmış bende yeğenlerin fotosunu atıcam yapışkanlı yanına bişileri var onlarla
ablamdan bizde denedik şimdi fiyonku ilkten bizede sepet fiyatı %90 nı gecemez dedi tekrar denedik kabul etti 0 tl ye kapıda ödeme seçerek aldık inşallah bişey çıkmaz bunda
İyi geceler kızlar..
Geçen yılbaşından beri kampanyalara katılıyorum..Çalışmaya başlamadan önce burada aktiftim fakat çalışınca pasif bi şekilde takip ediyorum..
İşten eve gelince nete girebildiğim ve genelde kampanyalar gündüz başladığı için paylaşım yapamıyorum...Yinede bulduğum kampanya haberlerini paylaşıyorum..
Yıl sonu sayım için mesai filan derken bu ara pek uğruyamadım buralara..
Kampanya haberleri yardımlarınız için teşekkür etmek istedim
Bir sene olmuş kampanya kampanya koşalı :) Hepinize iyi yıllar dilerim şimdiden..
Sıra geldi duyuruma
Tivibu parfumya.com sitesinde kullanılmak için alt limitsiz 50 tl çek veriyor..
Linki tıklayıp kod aldım ve siteden Bebak setini aldım..Kapıda ödeme seçeneğiyle alışveriş yaptım ve hiç bedel ödemedim..İsterseniz sizde deneyin..
https://www.fyonk.com/parfumyalp
ablamdan sonra benim içinde denedik oldu kızlar fiyonka gittik ordan hediye kupon kodunu aldım parfümyaya üye oldum sepete attım dares vesaire falan onları girdim hediye kupon kodunu girdim %90 nı geçemez dedi yinede siparişi onayla dedik 0 tl olarak aldık
ablamdan sonra benim içinde denedik oldu kızlar fiyonka gittik ordan hediye kupon kodunu aldım parfümyaya üye oldum sepete attım dares vesaire falan onları girdim hediye kupon kodunu girdim %90 nı geçemez dedi yinede siparişi onayla dedik 0 tl olarak aldık
şimdi dediğini yaptım, siparişimi verdim ama 50 tl gozkuyor ne yapacagım ben şimdi? Kargo gelecek ve 50 tl isteyecek benden
şimdi dediğini yaptım, siparişimi verdim ama 50 tl gozkuyor ne yapacagım ben şimdi? Kargo gelecek ve 50 tl isteyecek benden
Kızlar içime dert oldu şimdi bunda bişiler çıkar diye tc kimlik no falanda verdik bişe çıkmasa(
çok ilginç..deniyorum,deniyorum olmuyor..sepeti sürekli boş gösteriyor!!!!!
fiyonktan aldığın 50 tl lik indirim kupon kodunu girmedinmi canım onu girince 0 göstermesi lazım
önce parfümyaya üye olup öyle sepete ekle canım ilkten bende üye olmadan eklemişim benimde boş görünüyodu üye olduktan sonra sepette göründü
canım,hemen sipariş bölümünü tıkla..önüne sipariş listen açılacak,yanında sil var,ona bas..sipariş iptal olacak.. ben hala şu 50 tl olayını deniyorum,sinir oldum ya!!!! ürünü sepete atıyorum..sepetin içi boş!!! parfüm atıyorum onu hemen kabul ediyor,ardından yine seti giriyorum ve yine göstermiyor!!!kaldırdılar belki de?????
aynen dediğini yaptım
üye oldum,girişimi yaptım
sepetimde tam 8 tane boş var sipariş ve hiçbiryerden de silinemiyor..hatta hemen şimdi Bebak 8'li Cilt Bakım Seti tekrar ekledim,9 adet oldu!!!!!! ama siparişi bitirmeye gidince alışveriş sepetim bomboş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?