Bizde hiç öyle birşey olmadı sepete attık sepette göründü kuponu kullanınca faturamız 0 tl oldu onayladık fatura 0 tl olarak mail adresinede geliyo zaten biz yinede ekran görüntüsününde fotosunu çektik bı sorun çıkarsa diye
fiyonktan aldığın 50 tl lik indirim kupon kodunu girmedinmi canım onu girince 0 göstermesi lazım
Bizde hiç öyle birşey olmadı sepete attık sepette göründü kuponu kullanınca faturamız 0 tl oldu onayladık fatura 0 tl olarak mail adresinede geliyo zaten biz yinede ekran görüntüsününde fotosunu çektik bı sorun çıkarsa diye
bacım siz kapıda ödeme dediyseniz o parayı ödüceksiniz kapıda sanırım iptal edebilirseniz edin çünkü o uyarıya rağmen devam etmişsiniz 0 görünebilir ama ödersiniz benden söylemesi.
mailin dolu atamadım.Yeliz Fidan
Papatya resmi var. da benimde arkadaşa ihtiyacım var..
amin canım le rabbim herkezi gölüne göre versinnurcan306 cnm şans işte çıkcağı varmış kardeşine de tebrik ederim Allah herkesin gönlüne göre versin canım
sğol canım bozma moralini napcan öle leride var caıı sıkmanurcan306 sanada afiyet olsun..evt arkadaşım almışlar içinden helal haram kavramı bilmiyorlar ?? şubeyide aradım soyledim,çağrı merkezleride dandik aradım aradım çıkmadı saat 5den sonra çağrı bırakın diyor mng şikayet yazısı yazdım..kimse onları yiyen umarım bulunur 8tanesinde değilim 2 gündür aynı firmayla aynı sorun yaşıyorum hediyeden soğuttular yaaa
canım bana mail fean gelmedi am zıbın yoamş bugün banda türkcell çok tatlı ama beim kza olmaz :)))))))))) hediye vericem birine :))))))ya kızlar bende yollamıstım turkcelle ama gelcekmi , insallah bana da gelir
birde ben migrosa gittim sucuktan yuzde elli kazanmıstım, su makşnadan baktım bişey gözükmüyor sizler ne yaptınız aldınız mı
afiyet olsun canım ne güzel bak gönlüe göe vermiş rbbim aın istesen bekide gelicekt küçük bişilede utlu olcağını bilioki seni sevindirmek isemş :) bende eşime halleyler herkeze uşmış bende kazndım dedim benimkide aman çok zayıfızya kazan kazanda dahada zayfayaım dedi :)))))))) hiç mutlu olmadı ama yemesin canım gelsinde ben yerim çokta kilolu değilim caım 65 kilocuğum birazcık iriyim sadece :))))) inşallah pazartesi gelmez yıbaşıı annemlere kutlicam :))))))))))) evde olmıcaz :)))))))oğlana akşam üstü dedimki gel oğlum sana çikolata vereyim dedim
tam mutfağa giderken kapı çaldı oğlum koşarak kapıyı açtı kargocu bi koli halleyi oğluma verdi
keşke gel oğlum sana altın vereyim deseydim külçe külçe gelecekti zaaaaarrrr
kopyala yapıştır yerine elle yazmayı dene bakalım olcakmıHanımlar az önce 50 puan kazandım süperonlineden şanslı kadın çekine cevirdim alışveriş yapacam fakat çeki kullanıyorum daha önce bu çek kullanılmıştır diyor ne yapacam ben bir bileniniz varmı
yaklaşık 2 ay önce falan bende yollamıştımm bilgilerimi bu ne ki diye gele gele bir sürü boş danıno kutusu geldi bir sürü danino çıkartması keçe ve makas ve 5 tane kadarda migros danino çeki geldi sanırım.
boş kutulardan çocuğuma oyuncaklar yapıp onu eğlendirip eğitecekmişim.doğruca çöpe attım tabiiki.
çeklerinde tarihleri geçti zaten gelen çekdeki ürünler migrosta yoktu. ziyan oldu yani
demek şimdi kutuları dolu yolluyorlar.o zaman iyiymiş valla. şansımı tekrar deneyeyim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?