Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anladım canım, bakalım benim içi boş 9 siparişim sorun olmaz..müşteri hizmetlerine mesaj atayım bari...

tatlı gazı yaptın mı kahveleri :)

ben gazı doldurdum yarın sabah üsküdara gidicez inşallah kahvaltıya stres dorukta dırdır 3 gündrü sürüyo kazanma uzakta bişey diye ekmerkezden hediye kazandım demediği kalmadı adamın yok gitmem diyo

Hanımlar az önce 50 puan kazandım süperonlineden şanslı kadın çekine cevirdim alışveriş yapacam fakat çeki kullanıyorum daha önce bu çek kullanılmıştır diyor ne yapacam ben bir bileniniz varmı

nurcan306 cnm şans işte çıkcağı varmış kardeşine de tebrik ederim Allah herkesin gönlüne göre versin canım
amin canım le rabbim herkezi gölüne göre versin
sğol canım bozma moralini napcan öle leride var caıı sıkma
ya kızlar bende yollamıstım turkcelle ama gelcekmi , insallah bana da gelir
birde ben migrosa gittim sucuktan yuzde elli kazanmıstım, su makşnadan baktım bişey gözükmüyor sizler ne yaptınız aldınız mı
canım bana mail fean gelmedi am zıbın yoamş bugün banda türkcell çok tatlı ama beim kza olmaz :)))))))))) hediye vericem birine :))))))
afiyet olsun canım ne güzel bak gönlüe göe vermiş rbbim aın istesen bekide gelicekt küçük bişilede utlu olcağını bilioki seni sevindirmek isemş :) bende eşime halleyler herkeze uşmış bende kazndım dedim benimkide aman çok zayıfızya kazan kazanda dahada zayfayaım dedi :)))))))) hiç mutlu olmadı ama yemesin canım gelsinde ben yerim çokta kilolu değilim caım 65 kilocuğum birazcık iriyim sadece :))))) inşallah pazartesi gelmez yıbaşıı annemlere kutlicam :))))))))))) evde olmıcaz :)))))))

o fikrimühimden gelen paketti bana da gelmişti,biz kızımla bir sürü eğitici aktiiviteler yapmıştık

mutlu pazarlar kızlar

merhaba hanımlar.

bu siteye üyeydim ama sifremi unuttum mailide hatırlayamadım yeniden profil actım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.

burara herkes sanırım link vs veriyor. yarısmalarda yardımcı oluyor sanırım .

bıngoda bır yarısma var
twitterda pegouttun bır yarısmadı var her 20,cıye usb verıyor
https://twitter.com/PeugeotTurkiye

katılmak ıstersınızbelki

bu danınonun kargo ucretı varmı ?
ben evlı degılım cocugumda yok ıstesem sorun olurmu
yada annem adına ıstesem olurmukı

7cokgec çağrı merkezini ara cnm..yazmam farz oldu MNG için benim 200 tl çek bekliyordum diper arkadaşlara gelmiş benim gelmedi twiitterdan msj attım ismimle teslim alınmış görünüyor 2 gün defalarca telefon aradım çekleri gönderen ajansı bile buldum onu da defalarca aradım. Çek teslim alınmış görünüyor üstelik evdeydim bütün gün teslim aldığımı söyledikleri gün..karşı taraf göndermemiştir, komşuya bırakılmıştır vs dendi.
Peşini bırakmadım en sonunda çek tutarını ödeyelim dendi bu yapılmaz ama şikayetinizi geri alın diye kargocular geldi abla bizden kesecekler kapının altından zarf atmışız hatırlamıyoruz kime diye.
Çok üzüldüm çok zor durumda kaldım o çekte 2 aylık bir çalışmam vardı internette onun karşılığıydı hepsini aldım ama burnumdan geldi, içim ezildi ama benim de çocuklarım var ihtiyacım vardı.

7cokgec kullanıcısından alıntı

halleyler geldi mng kargoyla kutuda 36 adet yazıyor ama 28 tane çıktı kolı gelişigüzel paketlenmiş ama paketi açtığımda arka kısmın kartonun bir kısmı açıktı ve içinden 8tane alınmış gibi 36 tane koyulduysa?? haleyden değilde mng kargodan şüpheneliyorum dünde bir kargom yırtık geldi şubeyi aradım soyledım çözüm olmassa çağrı merkezını arayıp şıkayet edıcem işlerini duzgun yapsınlar arkadaşlar sizinde eksik gelırse mng kargoya sorun kimseyi suçlamak istemiyorum ama yürütüyorlarmı ne ??..
bence canım direkt çagrı merkezini ara, benim kargoyla bir sorunum olunca ilk orayı arıyorum çünkü çözüm asla getirenlerde olmuyor.. zaten onlarda bilirler içinde nekadar oldugunu, yani kargocuysa bilecek ne tasıdıgını

Son düzenleme:
superonline da n kazanilan hediyemo ceklerini nasil kullaniyoruz arkadaslar. hediyemo sitesine uye oldum ama nasil kullanilacagini bulamadim.

bu arada 50 hediyemo puan kazandim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…