Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşlar çok fazla yarışmaya katılıyorum sonuçları takip edemiyorum diyorsanız size ufak bir tavsiyem olacak. Facebookta liste oluştur diye bir özellik var. Oraya tıklayıp liste oluşturmayı seçip adınıda mesela 'sayfalarım' diyebilirsiniz. O listeye güncel olarak katıldığınız sayfaları tek tek ekleyebilirsiniz. Bunları yaptıktan sonra sayfalarım adını verdiğiniz listeye tıklarsanız anasayfanızda sadece o sayfaların olduğu haber akışını göreceksiniz. Böylelikle işiniz daha kolaylaşır diye umuyorum. Nacizane bir fikir sadece benden sizlere:)

nurcan306 sanada afiyet olsun..evt arkadaşım almışlar içinden helal haram kavramı bilmiyorlar ?? şubeyide aradım soyledim,çağrı merkezleride dandik aradım aradım çıkmadı saat 5den sonra çağrı bırakın diyor mng şikayet yazısı yazdım..kimse onları yiyen umarım bulunur 8tanesinde değilim 2 gündür aynı firmayla aynı sorun yaşıyorum hediyeden soğuttular yaaa

https://www.facebook.com/PureNewMedia/app_525140567504463

paylasıldımı gecmıse bakamadım ama bısıyde anlamadım:))

canm sağol valla ıse yarar ama ben tam olarak nerden yapılıyor bulamadım

katılıyorum sana gecen sen bu ıslerle ugrasmıyordum ama sıkıcı oyunlar gıcık seyler var:) bu arada bende numara tasımayı dusunuyorum son gun 31 aralıkmıs sen ne zaman tasıdın 5000 sınırı varmıs dolmusmudur acaba . moneyden ıyı kazanmıssın masallah

ya kızlar bende yollamıstım turkcelle ama gelcekmi , insallah bana da gelir
birde ben migrosa gittim sucuktan yuzde elli kazanmıstım, su makşnadan baktım bişey gözükmüyor sizler ne yaptınız aldınız mı

kızlar sadece fizyde premium kazandım oda girdiğiniz kupon kodu hatalı diyor nasıl giricem bilen varmı ? ((

elimde 1 tane fazla kod var isteyene verebilirm..

edit: özel mesaj atamıyormuşum malesef mesaj atan kızlar kusura bakmayın.. kod: FG128GW28Q

Son düzenleme:
oğlana akşam üstü dedimki gel oğlum sana çikolata vereyim dedim
tam mutfağa giderken kapı çaldı oğlum koşarak kapıyı açtı kargocu bi koli halleyi oğluma verdi
keşke gel oğlum sana altın vereyim deseydim külçe külçe gelecekti zaaaaarrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…