Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar twitterden takip ettiğim arkadaşlar var.ben beğenmeli oylamalı yarışmalara katılmıyorum ama oy isteyen olursa verebilirim

Mng kargoyla ilgili söyledikleriniz gerçekten çok üzücü. Ne cesaretle açıp içinden alabiliyorlar anlamıyorum. En güvenilir kargo hangisi sizce?

mesaj kutunuza bakabilirmisiniz geldimi acaba

canım geldi mesajın cok teşekkürederim 10 dakikanın dolmasını bekliyordum tekrar mesaj atabilmek icin gittiğimde görevliye ne diye söylemem gerek canım yani bu kodları sen nerden kazanmıştın canım

kızlar bunda tek sıkmı işaretlicez yoksa anlamadım ben, 6 , demiş ama çözemedim, bizahmet yardım

1.soruda 6 tanesini birden aynı anda işaretliceksin cnm,sitenin kendi sayfasında hepsi yazıyo ordanda bakabilirsin 2,soruda da tahmini bi rakam sallıcaksın ama ipucunda yazan yere baktım, 575,000 den fazla yazıyordu.. o yüzden bu rakamdan fazla bişey salla

Kızlar sabah hediyemoyu arayıp çekimin başkası tarafından kullanılmış olduğunu söyledim.başkaları numaraları uydurup uydurup çekleri kullanmışlar nasıl oluyosa bizimkide arada gitmiş madurumda madurummmmm

omo dan nasıl hediye kazanacağız? 1097 puandayım nasıl kazanılıyor ve saat kaçta başlıyor daha önce hiç oynamadım

Son düzenleyen: Moderatör:

AA nasıl oluyomuş öyle
Benim çeklerimde hiçbir sorun olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…