Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

geçmiş olsun canım bana da markafoni çek kodlarını bol bol kazandığım dönemde oldu. 12 tane çekim vardı. bir tanesi kullanılmış çıktı müş. hiz. ile maiileştik. hatta kullanan kişinin mail adresini bile verdiler.yapılacak bişey olmadığını söylediler sistem ikimize ya aynı anda aynı kodu tanımladı ya da işin matematiğini çözenler var onlar kullandı.

hani destek/oy istemek yasaktı?
topiğin kuralları mı değişti :26:

topigin kuralı degısmedi canım.arkadas yazmıs bende verdim dedim banada verırsen sevınırım dedım.burda genelde oluyo ben goruyorum.oy ısteyenler can isteyenler.bunlar cok dogal.bana hergun faceden o kadar cok msj atıyolar kı oy verırmısın dıye hıcbırını kırmak istemiyorum.hepsıne veriyorum.ilk defa oyla ılgılı bişi yazdım ondada rahatsız oldunuz sanırım.kusura bakmayın

Şanslı kadından çek aldım daha önce kullanılmıştır diyo
İşlerini doğru dürüst yapsalar olmaz zaten

omo dan nasıl hediye kazanacağız? 1097 puandayım nasıl kazanılıyor ve saat kaçta başlıyor daha önce hiç oynamadım

bu ay bitti canım, hediyeler felan, 2 ocakda tekrar başlıcakmış, o zaman başlarsın burda yazılır zatenn

Mng kargoyla ilgili söyledikleriniz gerçekten çok üzücü. Ne cesaretle açıp içinden alabiliyorlar anlamıyorum. En güvenilir kargo hangisi sizce?

şuan için yurtiçi kargo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…