Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa kizlar parfümya cekini giriyorum düsmüyor 50tl yaziyor.. yazi cikiyor ödeme seceneklerinde kodu girin diye ama önce teslimat bilgilerini girmem lazimmis siz kodu nezaman veriyorsunuz? adresinizi falan yazdiktan sonrami ödeme seceneklerindemi? yani anlamadim ben ya:26:

hediyemo çek sitesinden,lidyanadan alın kızlar denedim kullanılmış falan demiyor sorun yok..

Bende ayni sorunu yasadim,ilerledim teslimat bilgi vs,odeme sayfasina kadar geldim ama orda bile yok kupon kodu girme yeri,3saatti zaten suresi ve bitti.ozellikle yapiliyo bence..

Bende ayni sorunu yasadim,ilerledim teslimat bilgi vs,odeme sayfasina kadar geldim ama orda bile yok kupon kodu girme yeri,3saatti zaten suresi ve bitti.ozellikle yapiliyo bence..

Kızlar son aşamada indirimi düşüyor zaten !

en son secenektede bu yazi cikiyor. Hediye çek tutarı sepet toplamın %90'ini geçemez!
toplam ödenecek tutarda 50tl görünüyor onaylasammi? iki kere bastim yine aynisi cikti. siz nasil yaptiniz?

bizde fatura tutarı 0 görnüyodu %90 nı geçemez dedi yinede onayladık oldu hatta bugünde mail geldi pazartesi kargoya verilicek diye

50 hediyemo kazandım ancak yarım saat geçmesine rağmen hala tele mesaj gelmedi napsam acaba

bizde fatura tutarı 0 görnüyodu %90 nı geçemez dedi yinede onayladık oldu hatta bugünde mail geldi pazartesi kargoya verilicek diye

Bende de 0 gorunmedi 50 tl oldugu icin bend onaylamadim tereddutte kalip.sonrada zaten defalarca denedim ama olmadi biraktim bende.

sorunun nerden oldugunu cözdüm:)) Kod sadece 29 Aralik icin gecerlidir diyor.. bugün alan oldumu? kismet degilmis napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…