Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

insanda şans olmalı bi arkadaşımın babası bu yıl amerika gezisi,ülkerden audi a3 vede bu ay liptondan minu cupper kazanmış biz kremlere,şampuanlara nasıl seviniyoruz

insanda şans olmalı bi arkadaşımın babası bu yıl amerika gezisi,ülkerden audi a3 vede bu ay liptondan minu cupper kazanmış biz kremlere,şampuanlara nasıl seviniyoruz

çok şanssız biri olarak şu an şu yazınla beni melankoliye soktun nnaasssıı kıskandım anlatamam

mutlu yıllar kızlar :)
hediyemodan 50 hediye puanı kazanndım ama kullanamıyorum . nasıl kullanacagım konusunda yardımcı olabilecek var mı ??

canım bu kişinin adı ünal zeybek dikkatimi çekmişti ailecek kazanmadıkları şey yok ne iş yapıyor bu kişiler sıradan katılımcılar mı yoksa market toptancı tarzı işleri mi var bu kadar şans biraz fazla google a yazın görün neler kazanmışlar çok şaşıracaksınız

Keçe ürünlerden çok tatlı bir keçe kapı süsü kazandım çok ama çok mutlu oldum kızımın odası için istiyordum:124:

Evet bende dikkat ettim belkide önceden kazacaklar bellidir işin içinde para varsa her türlü oyun olur bence..

bende ıpad kazandım ama hiç bir şekilde hile yok noter huzurunda çekilen bir çekiliş var ortada

sizin için demedim size tebrikler. ama bir kişinin çok fazla büyük hediye kazanması dikkatimi çekti sadece. aynı kişi onca kişi arasından 2 kere araba kazanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…