insanda şans olmalı bi arkadaşımın babası bu yıl amerika gezisi,ülkerden audi a3 vede bu ay liptondan minu cupper kazanmış biz kremlere,şampuanlara nasıl seviniyoruz
mutlu yıllar kızlar :)
hediyemodan 50 hediye puanı kazanndım ama kullanamıyorum . nasıl kullanacagım konusunda yardımcı olabilecek var mı ??
mutlu yillar.
kaydolduktan sonra sifreni Hediyemo.com | hediye göndermenin En Hızlı, En Kolay, En Eğlenceli yolu! Facebook'a, Cebe, e-postaya!
buraya giriyosun
insanda şans olmalı bi arkadaşımın babası bu yıl amerika gezisi,ülkerden audi a3 vede bu ay liptondan minu cupper kazanmış biz kremlere,şampuanlara nasıl seviniyoruz
Keçe ürünlerden çok tatlı bir keçe kapı süsü kazandım çok ama çok mutlu oldum kızımın odası için istiyordum:124:
canım bu kişinin adı ünal zeybek dikkatimi çekmişti ailecek kazanmadıkları şey yok ne iş yapıyor bu kişiler sıradan katılımcılar mı yoksa market toptancı tarzı işleri mi var bu kadar şans biraz fazla google a yazın görün neler kazanmışlar çok şaşıracaksınız
Evet bende dikkat ettim belkide önceden kazacaklar bellidir işin içinde para varsa her türlü oyun olur bence..
bende ıpad kazandım ama hiç bir şekilde hile yok noter huzurunda çekilen bir çekiliş var ortada
bende ıpad kazandım ama hiç bir şekilde hile yok noter huzurunda çekilen bir çekiliş var ortada[/QUOT
Canımaraba için diyor arkadaş ıpad için değil koskoca Ülker Ipadla rezil olmaz çok sevindim senin adına kocamın darısı başına çok istiyor Ipad
bende ıpad kazandım ama hiç bir şekilde hile yok noter huzurunda çekilen bir çekiliş var ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?