Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu sene kazandığım tek şey superonlinedan kazandığım 25 tl lik markafoni çeki başka da hiç bişey yok peeh

sizin için demedim size tebrikler. ama bir kişinin çok fazla büyük hediye kazanması dikkatimi çekti sadece. aynı kişi onca kişi arasından 2 kere araba kazanmış..
ben söylediğiniz kişiye bakmadım sürekli kazanıyorsa olabilir hile dediğiniz gibi bi anda söyleyince böyle bende üzüldüm

tebrik eden arkadaşlarada çok teşekkür ederim inşallah bu sene bol kazançlı bir sene olur hepimiz için

Tıkla Kazan 2 Ocak 2013 Çarşamba günü Money Club Kart web sayfasında gün içinde yapılacaktır.

herkese merhaba.yeni yıla girdik umarım yeni yıl bol hediyeli geçerşansımız bol olurkazananlarıda tebrik ediyorum.banada hepsiburadadan kazandıgım ceyrek bilete 20 tl cıktı.kendi biletimede amorti.seneye fena baslamadık bakalım.ipad kazanan arkadası tebrik ediyorum.bende cok istiyorum ipad ins.bu sene benim olur.

Son düzenleme:
ya kızlar bişey rica edicem ben kampanya sonuçlarını takip edemiyorum zaten bişey kazandığım yok ama olurda kazanırsam haberim dahi olmaz
faceden birileriyle tanışayım burdan (belki eklisiniz ama tanımıyorum ) hiç olmazsa kazanırsam gözünüze çarparım

teşekkür ederim cevap verdiğin için canım nasıl ekliycem kampanyacı ?:26:

ismini özel mesaj olarak bazı arkadaşlara atarsan ekler öyle arkadaşlara ulaşabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…