Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gunaydın herkese.omonun basladıgına eminmisiniz ben dun aksam ve simdi denedim eskı puanım cıkıyor:18:

kızlar günaydın omo başaldı mı ben de anlamadım zaten ilk defa giriyorum omo ya ama hediyelerede stok yok diyor aralık kazananları belli ocak ne zaman başlıyo aydınlatırsanız sevinirim

ben bugun diye biliyorum.ama anlamadım

Canlarım aşağıdaki linki tıklayarak Taha'nın resmini beğenir misiniz?
photo.php?fbid=451347854924422&set=a.451347608257780.99490.129430113782866&type=3&theater

facebook.com dan sonra yukarıdaki yazıyı arkasına kopyala yapıştır yaparsanız sayfa açılacaktır.

Teşekkürler...

Öğrenmeyi ve paylaşmayı seven kadınların buluşma noktası olan OMO Kadınlar Kulübü uygulamamızda yeni dönem 2 Ocak 2013 tarihinde başlayacaktır. Yeni dönemde herkese bol şans diliyoruz!:) http://bit.ly/OMOKadinlarKulubu sayfasında boyle yazıyor.bugun baslıcak heralde

bugün yaptığım görevler iptal olacak, peki yeniden yapabilecekmiyim acaba :44:

omoda puan kazanabilmek için ne yapmak gerekiyor? geçen ay geç kalmıştım bunda da kaçırmak istemiyorum (

omoda puan kazanabilmek için ne yapmak gerekiyor? geçen ay geç kalmıştım bunda da kaçırmak istemiyorum (

hergun duzenlı gırıp konu acman gerekıyo 3 tane.omo etiketi olan makalelere yorum yapıcaksın.yani hergun 60 puan yapman gerekiyor.ilk basladıgında da butun omo etiketli makalelere yorum yapıp begenmen ve paylasman gerekıyor.ayrıca 3 konu acacman gerekiyor.kolay aslında basladıgında anlarsın hemen

dün yeniyılın ilk hediyesini kazandım bir blogtan kitap çıktı

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki linki açarak Taha'nın resmini beğenir misiniz?

Canlarım aşağıdaki linki ya da fotoğrafı tıklayarak Taha'nın resmini beğenir misiniz?
photo.php?fbid=451347854924422&set=a.451347608257780.99490.129430113782866&type=3&theater

yukarıdaki adresin başına www. facebook. com koyarak açılacak linkten oğlum için bir beğeni istiyorum...

Bu da bizim için bir yarışma, teşekkürler.

Son düzenleme:
tıkla kazan bugün www. moneyclubkart.com internet sayfasındaymış.ama tıkla kazan bölümü hata veriyor bende
sizdede böylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…