Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daha önce paylaşılmıış olabilir katılmayan varsa buyrun

GOLDENLADY
‎@goldenladytr #2013te yarışmamız 4 Ocak 2013 tarihine kadar devam ediyor. 2013'ün ilk hediyelerini kaçırmayın.

canım beğendim Allah bağışlasın benim de 4 aylık katılsam mı acaba

burada oy istemek yasak canımmm

beğenildi maşallah

bilen arkadaşlar yardım edermsiniz face açıyorum omo ya giriyorum yandaki reklmlardan omo sayfası yarım açılıyor ne yapmam gerek avon da da olmuştu

kazananlar listesi ben gördüm göreli hiç değişmedi.. değişmiyor mu ?? ayrıca yarışmadaki puana göre mi kazanıyorsun,çekiliş falan mı?
CANIM İLK 3 HAFTA AÇIKLANDI AMA GEÇEN HAFTANIN KAZANANLARI 28 İNDE AÇIKLANACAKTI YARIŞMADA O GÜN BİTMİŞ OLACAKTI AMA NERDEYSE 5. HAFTA BİTECEK HALA 4. HAFTANIN KAZANANLARI AÇIKLANAMADI VE AYIN 18 İNE UZATMIŞLAR YARIŞMAYI EN YÜKSEK PUAN YAPMAK ÖNEMLİ DEĞİL 5. ETABI BİTİREN 1 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANIROYOR YARIŞMA 6 ETAPTAN OLUŞUYOR AMA BEN ÇOĞUNLUKLA 6. ETABI OYNAMIYOM 5 ETABI BİTİRİP BİLEREK DÜŞÜRÜYOM ÇÜNKÜ BEBEĞİM VAR NEKADAR AZ ZAMAN HARCarsam okadar iyi zaten ilk hafta eşim ilk 10 daydı hiç bişi kaznaamadı sadece o değil ilk 10 daki kimse bişi kazanamadı :))))))))
omo neeeeee banada söley,in nolur ya bide yumoş ne
canım omonun sayfasında hergün konu açığp omo puanlı konulara da yorum yapıp puan topluyorsun sonra günü geldiğinde hediye kapmaya çalışıyorsun benim asla beceremediğim bişi :))))))) yumoşta yumoşun sayfasına girersen görürsün çamaşırları sepete topluyorsun yukarıda anlattığım gibi 5 etabı bitirince 1 çekiliş hakkı kazanıyorsun
kızlar omo nun son günü ne zaman.
ben 28 inde giriş yapmıştım, bu sabah açtığımda 300küsür puanım vardı :44:
şimdi de görevleri yaptım...

yumoş neymiş :44:
canım bugün başlayacak omo yumoşuda yukarıda anlattım aynı şeler senin içinde geçerli

canım yolladığın linki açamıyorum net bil link yollasan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…