Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende bugün mng den gidip halleylerimi aldım :)))))))) evde olmadığım için teslim alamamıştım sonrada yılbaşı tatili girmişti şimdi aldım kutuda hiç bir sıkıntı yoktu hatta kargo şirketinde kendim açtım ve çalışanlarına kendim ikram ettim bikaçtanede yolda gelirken gördüğüm çocuklara verdim nasılsa biz hepsini yiyemeyiz daha 1 ay önce gelen sinikırsları bile yiyemedik :))))) cips olsa şimdiye 1 tane kalmazdı :))))))ben mng den çok memnun kaldım ya bence şube ile değil çalışanla ilgili bir sorun arkadaşların yaşadığı kardeşimde kargocuya lkapıda endi ikram etmiş adam utanmış içinden almak bile istememiş kardeşim erkek kardeşim ısrarla vermiş adam çok teşekkür etmiş keşke bütün insanlar böle düzgün olsa yoksa 3-5 tane halleyin hesabını kimse yapmaz burda ama işte içinden çalınınca insan kötü olur

kızlar bende tıkla kazan sayfası acılmıyor.daha baslamadı gercı ama bendemı oyle acaba yoksa sizlerdede aynımı acaba:18:

Alix Avien ile “Yeni Bir Hayat” haftasına Özel Bir Hediye Kazanmak İster misin?

Alix Avien’i Twitter’dan da takip et, @AlixAvienParis mention’ı ve #yenihayatim hashtag’ini kullanarak, tweet at ve bu haftanın hediyesi olan Alix Avien Sexy Black Mascara’yı kazanma şansı yakala!
https://twitter.com/AlixAvienParis

Liva Turkuaz dan kazandığım digital çerçeve geldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…