Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yeni yıla girmeden birgün önce türbeye gittim yuşa tepesine eğer oraya gitmesem ce.....im dicem bune yav hiçbiryerde adım yok (((((( kızlar bi sürtünün bize yav

:) kuzum bende de pek sans yok malum ama arada tutuyor nedense ben hep bırseylereıstınaden kazanıyormusum gıbı gelıyor dun araba o bu kazannları gordum delırdım canım sıkıldı bunalımlara gırdım :) hep sansım yok ama azıcıkda var ben surtuneyım sana :) azıcık verebılırım ama :)

Kızlar şimdilik yaptıklarım bunlar kiminin derecesi daha iyi oldu ama hepsi %100 içinde

sumak : 86, bktglsn : 90, aoktar: 159, egemenadil: 214 dcmlavvi: 227, berenzena: 88 ve 303 sıralamalar bunlar arkadaşlar.

canım banada yaparmısın rica etsemm

kızlar ben twitter da yeniyim yapamıyorum galiba mesela sanslı kadina tweet atıcam doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum nasıl yapılıyo bi deyin hele :26:

Kızlar şimdilik yaptıklarım bunlar kiminin derecesi daha iyi oldu ama hepsi %100 içinde

sumak : 86, bktglsn : 90, aoktar: 159, egemenadil: 214 dcmlavvi: 227, berenzena: 88 ve 303 sıralamalar bunlar arkadaşlar.

bu hangı oyun bacım

Açıklanan kampanyaları bi umut tıklıyorum ama cıkkk Kazanan arkadaşlarım tebrikler maşallah

Allianz Türkiye
Kelimeleri avlayıp formu doldurun, her 10 kişiden 1'inin kitap kazanacağı bu oyunda şansınızı denemek için hemen tıklayın!

Emekli TV

evet canım annem(kayınvalidem) ve joeyfun kazanmışız

oo masallah :) yaa bende esıme hesap acıp katılmaya baslıcam boyle olmuyor :) herkes yapıyor madem esımde sonucta vaktı olsa katılır:)))
gule gule kullanın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…