Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

eşim adına Darty'den nicer dicer dilimleyici kazanmışım çok heyecanlandı kendisi mutlu oldu

bir arkadaş herkezin hesabından birşey oynuyor canlar bu nedir bir kaç sayfa okudum ama hiç bişi anlamadım.ne yaptığınızı anlamadım.acep ne iş edersiniz banada birisi anlatsa olmammı

bir arkadaş herkezin hesabından birşey oynuyor canlar bu nedir bir kaç sayfa okudum ama hiç bişi anlamadım.ne yaptığınızı anlamadım.acep ne iş edersiniz banada birisi anlatsa olmammı
money clup sayfasında yap kazan diye bir yapboz var. en iyi sonuç alan ilk 500 kişiye 1*4 lt kola %100 indirimli olacak .
biz oynamayı beceremiyoruz.başarılı olan bir arkadaşımızda bizim için oynuyor sağolsun

slm kızlar yeni bacılar gelmiş hoş gelmiş ben epeydir uzagım makale yazmaktan bakamıyorum vileda easy clean kazandım baska da bişi yokkk herkese bol kazançlı ve saglıklı yıllarrrr

Peugeot Türkiye ‏@PeugeotTurkiye
Kazanan takipçilerimizin 04.01.2013 Cuma günü saat 16:00'a kadar iletişim bilgilerini bize DM yolu ile iletmelerini rica ediyoruz.

Twitter adreslerinizi kontrol etmeyi unutmayın

darty den kazanmışım sağolun kızlar güzel sözleriniz için hepimizin şansı bol olsun.kazanan arkadaşlarımı tebrik ederimmm

iyi geceler kızlar hediye kazananları tebrik ederim
bende şeytanın bacağını kırdım herhalde şu dettol konusunda
hiç bişey kazanamayan ben dettolden 1 yıllık Dettol kazanmışım
şaşırdım ve sevindim

herkese selam arkadaşlar...

yeni yılınızı kutluyorum bu yıl herkese sağlık,mutluluk,huzur,bereket getirsin...not:bebek isteyenlere de bebek

bi kaç gündür şehir dışındaydım bi girdim bi çıktım...geçmişi okuyup yazayım derken araya bir iş hoopp gene kalıyodu yeni yıl dileklerim..
bugün yokken gelen kargolarımı toparladım penti çorap 2 adet beyaz (değişmeye götürsem penti değişirmi acaba çevremde verebileceğim okullu biride yok ki vereyim)
halley,metro çikolata,avon dan deneme boyu kremler,arielden kazandığım deterjan...
bugün kazandıklarımda cosmed ve dettol...
bide avondan savarovski kolye kazandım ama henüz gelmedi..iyi bişeymi bilmedim onuda....
hediye kazanan arkadaşlara tebrikler..kazanamayanlarda üzülmesin inşallah hepimizin bol bol kazanacağı bir yıl olur 2013...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…