Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok teşekkürler

canım birtanesinde 2 adet omo puanlı makale vardı banada bi arkadaş söledi bidaha gözden geçir bende 460da kalmıştım 490 olmalı

ok cnm hallettim makalelerde paylaşım yapmıştım yorum ve konu açmadım ondan puanlarım eksik kalmış 490 oldu? aynı adrese bikaç tane geliyormu arkadaşlar ona göre başlıcam uğraşmayayım:)

twitterdan çekilişlere katılanlar özelden twitter hesaplarını yollyabilirler mi bana? ekliyim de sorun çıkarmasın twitter

@yelkenlikiz ekleyebılırsın

:)))) kuralım :) aama az kazananlarda gelsın tamam kız oyuncak kazanırsam san yollım :) yeğenlerım var dıye bakıyorum onlarada :) htta hepsınede kaytılmıyorum

arkadaşlar daha güzelleri sizlerin olsun.
ben okudum üfledim. bu sene hepimize uğurlu gelecek :)

amın ınsalllah :) gule gule kullanın bende esımın adına hesap acıyorum

Jagler parfüm kazanmışım tahmin yarışmasından

gule gule kullan canım esın kullancak heralde:) ne oynayacaksın bu arada bana da oyna olmazsa

kızlar kim bana yap kazanı yapabilir olmuyo uğraşıyorum uğraşıyorum iyice karışıyor. çok hamle yapıyorum hemde

kızlar ben moneye girdim tıkla kazan kısmına bana %25 cips indirim kazandın diyo nasıl olucak bu şimdi kazandım ilk oldu bilmiyom napıcamı

kızlar ben moneye girdim tıkla kazan kısmına bana %25 cips indirim kazandın diyo nasıl olucak bu şimdi kazandım ilk oldu bilmiyom napıcamı

o indirim kartına yüklendi şimdi canım lays aldığında kasada ürün fiyatının %25i düşecek. yani 2 liraysa 1.5 lira verip alıcaksın.

ok cnm hallettim makalelerde paylaşım yapmıştım yorum ve konu açmadım ondan puanlarım eksik kalmış 490 oldu? aynı adrese bikaç tane geliyormu arkadaşlar ona göre başlıcam uğraşmayayım:)
girile biliyo başka feceden aynı adrese ürün yolluoyo ama ben tek facee e bile hediye kapamadım sen kapabilirsen maaşallah derim
460 da kalanlar tamam da ben niye 390 dayım her şeyi de yaptım ya offf
canım omo puanlıları facede paylaştınmı
sağol bonkör arkadaşım benim :)))))))))) bakma bir yığın oyuncağı varda insan burdakileri görünce yinede heves ediyo

o indirim kartına yüklendi şimdi canım lays aldığında kasada ürün fiyatının %25i düşecek. yani 2 liraysa 1.5 lira verip alıcaksın.

hıııııııııım sağol canım artık koladan kazanırsam gider ikisini bir alırım yoksa bana çok uzak :)))))))))) tekrar teşekkürler bide herkez bu indirimler bitti diyodu ama daha 366 adet % 25 indirimi var diyo bende

(
kartın kayıtlı dimii
sana özel şifrenle giriş yapıp size özel kampanlayar bölümünden girip bakabilirsin kazandığın ürünlere
migrosa gidip kartını okutturuyorsun o ürünü geçirdikten sonra %25 lik indirimi düşüyor geri kalan parayı sen ödüyorsun bu kadar

makaleyi paylaş butonu varya tıklıyorum da hiç paylaşmamış baktım tekrar denedim yine paylaşmamış üstte paylaşımları aç diye bi kısım var onu da yaptım anlamadım valla

Asil Talihli
Turkcell Maxıpro5 Siyah (Hat ve Kart Hariçtir.)
T----- TÜREDİ----Tekirdağ

Yedek Talihli
Turkcell Maxıpro5 Siyah (Hat ve Kart Hariçtir.)
S---- ÖZKET-----Amasya

:44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
makaleyi paylaş butonu varya tıklıyorum da hiç paylaşmamış baktım tekrar denedim yine paylaşmamış üstte paylaşımları aç diye bi kısım var onu da yaptım anlamadım valla

canım makalenin altında face ve tweter işaretleri var onlara tıklayarak paylaşıcan canım

tekrar baktım paylaşım hakkım bile kalmamış ama puan 390 aktivite bölümünde de her şey yapılmış görünüor. neyse sağlık olsun canım sağol.

Benimde başta facete paylaşmadı sonra arkadaşımın paylaşımından girdim o zaman paylaşabildim bide öyle dene istersen

Facebook'ta Panelde Kazan | Facebook Çeşit çeşit hediyeler var arkadaş davet ederek puan topluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…