arkadaşlar daha güzelleri sizlerin olsun.
ben okudum üfledim. bu sene hepimize uğurlu gelecek :)
çok teşekkürler
canım birtanesinde 2 adet omo puanlı makale vardı banada bi arkadaş söledi bidaha gözden geçir bende 460da kalmıştım 490 olmalı
çok teşekkürler
canım birtanesinde 2 adet omo puanlı makale vardı banada bi arkadaş söledi bidaha gözden geçir bende 460da kalmıştım 490 olmalı
twitterdan çekilişlere katılanlar özelden twitter hesaplarını yollyabilirler mi bana? ekliyim de sorun çıkarmasın twitter
vallA kendimden şüpheleniyom var bi şeler anlamadım
sürtün anam sürtün çok bişi istemiyom kızıma bi iki oyuncak çıksa gerisi sizin olsun :))))))))
anam okada paylaştım gene bişecik yok
aaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaah her listeyi 3-5 ke<z bakıyom belki bişicik vardırdiye ama ne eşimin ne kendimin adına bi haltcık yok :b
canım bende eşim ve kendi adıma katılıyorum nolmuşki gerçi eşim kızıyo ondan çoğu çekilişe onu katamıyom ama elimden gelenlere katıyomdurxe katmıştım onu he he he kendimle birlikte :b
hadi kazanamaynlar grubu kuralım :)))))))))))
arkadaşlar daha güzelleri sizlerin olsun.
ben okudum üfledim. bu sene hepimize uğurlu gelecek :)
Jagler parfüm kazanmışım tahmin yarışmasından
kızlar ben moneye girdim tıkla kazan kısmına bana %25 cips indirim kazandın diyo nasıl olucak bu şimdi kazandım ilk oldu bilmiyom napıcamı
girile biliyo başka feceden aynı adrese ürün yolluoyo ama ben tek facee e bile hediye kapamadım sen kapabilirsen maaşallah derimok cnm hallettim makalelerde paylaşım yapmıştım yorum ve konu açmadım ondan puanlarım eksik kalmış 490 oldu? aynı adrese bikaç tane geliyormu arkadaşlar ona göre başlıcam uğraşmayayım:)
canım omo puanlıları facede paylaştınmı460 da kalanlar tamam da ben niye 390 dayım her şeyi de yaptım ya offf
sağol bonkör arkadaşım benim :)))))))))) bakma bir yığın oyuncağı varda insan burdakileri görünce yinede heves ediyo@yelkenlikiz ekleyebılırsın
:)))) kuralım :) aama az kazananlarda gelsıntamam kız oyuncak kazanırsam san yollım :) yeğenlerım var dıye bakıyorum onlarada :) htta hepsınede kaytılmıyorum
amın ınsalllah :) gule gule kullanın bende esımın adına hesap acıyorum
gule gule kullan canımesın kullancak heralde:) ne oynayacaksın bu arada bana da oyna olmazsa
o indirim kartına yüklendi şimdi canım lays aldığında kasada ürün fiyatının %25i düşecek. yani 2 liraysa 1.5 lira verip alıcaksın.
kızlar ben moneye girdim tıkla kazan kısmına bana %25 cips indirim kazandın diyo nasıl olucak bu şimdi kazandım ilk oldu bilmiyom napıcamı
girile biliyo başka feceden aynı adrese ürün yolluoyo ama ben tek facee e bile hediye kapamadım sen kapabilirsen maaşallah derim
canım omo puanlıları facede paylaştınmı
sağol bonkör arkadaşım benim :)))))))))) bakma bir yığın oyuncağı varda insan burdakileri görünce yinede heves ediyo
makaleyi paylaş butonu varya tıklıyorum da hiç paylaşmamış baktım tekrar denedim yine paylaşmamış üstte paylaşımları aç diye bi kısım var onu da yaptım anlamadım valla
canım makalenin altında face ve tweter işaretleri var onlara tıklayarak paylaşıcan canım
zaten öyle yapıyorum twitte paylaşıyor ama facede yok puan da vermiyo twit sanırım hala 390 ım çünkü
tekrar baktım paylaşım hakkım bile kalmamış ama puan 390 aktivite bölümünde de her şey yapılmış görünüor. neyse sağlık olsun canım sağol.
tekrar baktım paylaşım hakkım bile kalmamış ama puan 390 aktivite bölümünde de her şey yapılmış görünüor. neyse sağlık olsun canım sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?