ayça ve çiğdem var bizden kazananlar tebrikler arkadaşlar
teşekkürler canım.yeniden katılabiliyorsun canım sıkıntı yok :)
tebrik ederim canım. ayrıca bugün kazandıklarımı haber verdiğin için teşekkürler.evet canım annem(kayınvalidem) ve joeyfun kazanmışız
Kupalar tamam, peki ya bi' kahveler? İşte 7'li Nescafe 3ü1 Arada paketi kazanacak 25 kişi için yeni sorumuz:
Reklam filmimizde komşu kızı Öner'le Sarp'a attığı mesajda ne yazdı? Kimse yazmadan, ben cevabı buldum diyenler, adres bellinescafeucubirarada@gmail.com
http://www.facebook.com/Nescafe3u1Arada
joefun(yasemin) yada (esmerist) mbilgi okuyun üflein bizi acık bu arkadaşta ben gibi dertli
vallA kendimden şüpheleniyom var bi şeler anlamadımjoefun(yasemin) yada (esmerist) mbilgi okuyun üflein bizi acık bu arkadaşta ben gibi dertli
sürtün anam sürtün çok bişi istemiyom kızıma bi iki oyuncak çıksa gerisi sizin olsun :)))))))):) kuzum bende de pek sans yok malum ama arada tutuyor nedense ben hep bırseylereıstınaden kazanıyormusum gıbı gelıyor dun araba o bu kazannları gordum delırdım canım sıkıldı bunalımlara gırdım :) hep sansım yok ama azıcıkda varben surtuneyım sana :) azıcık verebılırım ama :)
anam okada paylaştım gene bişecik yok
aaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaah her listeyi 3-5 ke<z bakıyom belki bişicik vardırdiye ama ne eşimin ne kendimin adına bi haltcık yok :bAçıklanan kampanyaları bi umut tıklıyorum ama cıkkkKazanan arkadaşlarım tebrikler maşallah
Allianz Türkiye
Kelimeleri avlayıp formu doldurun, her 10 kişiden 1'inin kitap kazanacağı bu oyunda şansınızı denemek için hemen tıklayın!
Emekli TV
canım bende eşim ve kendi adıma katılıyorum nolmuşki gerçi eşim kızıyo ondan çoğu çekilişe onu katamıyom ama elimden gelenlere katıyomdurxe katmıştım onu he he he kendimle birlikte :boo masallah :) yaa bende esıme hesap acıp katılmaya baslıcam boyle olmuyor :) herkes yapıyor madem esımde sonucta vaktı olsa katılır:)))
gule gule kullanın canım
Allahım ben neden kazanamıyorum ki((( ne kadar şansızım yaaaa
Allahım ben neden kazanamıyorum ki((( ne kadar şansızım yaaaa
aoktar joeyfun un yanında ben bir hiçim
maşallahları var
Allah bozmasın
Rabbbim hepimize bol şans nasip etsin aminnnnnnn
OMO ya bu ay yeni katıldım ama 460 da kaldım yaaa omolu makaleleri paylaştm başka 490 olmak için ne yapmam gerek arkadaşlar please
Yanlış hatırlamıyorsam 5 tane omo etiketli makale vardı onları paylaşman, omo etiketli 3 makaleye yorum yapman, laf aramızda bölümüne 3 yeni konu açman ya da 3 yorum bırakman gerekiyor.
çok teşekkürlerYARENn, nurcan306 ve aysre sizlerinde tamamdır kızlar son bir kaç arkadaş kaldı onlarıda yaparım bugün.
OMO ya bu ay yeni katıldım ama 460 da kaldım yaaa omolu makaleleri paylaştm başka 490 olmak için ne yapmam gerek arkadaşlar please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?