Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

peeh darty de yokum bi cacık çıkmadı.. detolden de çıkmamış

ayça ve çiğdem var bizden kazananlar tebrikler arkadaşlar
yeniden katılabiliyorsun canım sıkıntı yok :)
teşekkürler canım.
evet canım annem(kayınvalidem) ve joeyfun kazanmışız
tebrik ederim canım. ayrıca bugün kazandıklarımı haber verdiğin için teşekkürler.
evde değildim haberim yoktu kazandığımdan tekrar teşekkürler.

Allahım ben neden kazanamıyorum ki ((( ne kadar şansızım yaaaa

twitterdan çekilişlere katılanlar özelden twitter hesaplarını yollyabilirler mi bana? ekliyim de sorun çıkarmasın twitter

joefun(yasemin) yada (esmerist) mbilgi okuyun üflein bizi acık bu arkadaşta ben gibi dertli
vallA kendimden şüpheleniyom var bi şeler anlamadım
sürtün anam sürtün çok bişi istemiyom kızıma bi iki oyuncak çıksa gerisi sizin olsun :))))))))
anam okada paylaştım gene bişecik yok
aaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaah her listeyi 3-5 ke<z bakıyom belki bişicik vardırdiye ama ne eşimin ne kendimin adına bi haltcık yok :b
oo masallah :) yaa bende esıme hesap acıp katılmaya baslıcam boyle olmuyor :) herkes yapıyor madem esımde sonucta vaktı olsa katılır:)))
gule gule kullanın canım
canım bende eşim ve kendi adıma katılıyorum nolmuşki gerçi eşim kızıyo ondan çoğu çekilişe onu katamıyom ama elimden gelenlere katıyomdurxe katmıştım onu he he he kendimle birlikte :b
Allahım ben neden kazanamıyorum ki ((( ne kadar şansızım yaaaa

hadi kazanamaynlar grubu kuralım :)))))))))))

YARENn, nurcan306 ve aysre sizlerinde tamamdır kızlar son bir kaç arkadaş kaldı onlarıda yaparım bugün.

OMO ya bu ay yeni katıldım ama 460 da kaldım yaaa omolu makaleleri paylaştm başka 490 olmak için ne yapmam gerek arkadaşlar please

OMO ya bu ay yeni katıldım ama 460 da kaldım yaaa omolu makaleleri paylaştm başka 490 olmak için ne yapmam gerek arkadaşlar please

Yanlış hatırlamıyorsam 5 tane omo etiketli makale vardı onları paylaşman, omo etiketli 3 makaleye yorum yapman, laf aramızda bölümüne 3 yeni konu açman ya da 3 yorum bırakman gerekiyor.

hiçbir listede adı olmazmı insanın :84::84::84::88::88::88::88::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

kazananlar nasıl kazanıyo allah aşkına

ayşegül sen ne oynuyosun arkadaşlara:26:

YARENn, nurcan306 ve aysre sizlerinde tamamdır kızlar son bir kaç arkadaş kaldı onlarıda yaparım bugün.
çok teşekkürler

canım birtanesinde 2 adet omo puanlı makale vardı banada bi arkadaş söledi bidaha gözden geçir bende 460da kalmıştım 490 olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…