Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cinemaximum ‏@cinemaximum

#enfavoricemyilmazfilmim hashtag'i ile tweet atan 1,5,10,20,30,40,50,75,100.takipçilerimiz Cinemaximum'dan çift kişilik davetiye kazanıyor!

merhaba kızlarr.hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah.güzel bir gün olur inşşş

yayınlandımı bilmiyorum arkadaşlar

Ford Türkiye’nin resmi Facebook sayfası üzerinden yayınladığı oyuna katılıp, çekiliş hakkı kazanarak, hediye olarak verilecek 1 adet Arçelik 140 ekran LED TV + PS3 slim kasa, 3 adet Apple Yeni iPad, 10 adet PS3 slim kasa ve 25 adet iPod Shuffle‘dan birine sahip olma şansı yakalayın.
http://www.facebook.com/FordTurkiye/app_309409069160976

sanırsam danino kazandın twitten bende annemle kuzenim adına kazandım :)
ben 2 hafta önce kazandım daha gelen giden yok dm attım beni engellediler hemen :)))))))))
0-3 yaş ücretsi yazıyor benim kızım daha 1 yaşında alınmaz heral teşekkürler olmadıysa napalım 1 bilet alır eşimle gideriz :)

canım eşinede gittiğinde bilet elemıyormuşsun önceden onlara mesaj atıcan yer boşalırsa sana yer ayıracaklar yoksa giremiyorsun :)))))))) ben onuda sordum belki eşimle giderim diye :))))))

bende mail attım ama cevap falan yok engellemediler ama birine gitmiş resmini koymuştu arar sorarız yer varmı die bakalım kısmet

bende mail attım ama cevap falan yok engellemediler ama birine gitmiş resmini koymuştu arar sorarız yer varmı die bakalım kısmet
inşallah gelir canım :))))))
kodu kopyalamıştım msj attım fakat dönmediler ...

dönerler canım

eyüp sabri tıncerden hediyelerim geldi kazanmışım demekki listede adımı görmedim ama :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…