tebrikler bakalım ne kadar göndericekler :)
günaydın kızlarrr
dün zertum zetyininden kazanmışım twitterda yeni gördümmm
canım tebrikler bende şimdi gördüm.afiyet olsun şimdiden
merhaba kızlarr.hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah.güzel bir gün olur inşşş
ben 2 hafta önce kazandım daha gelen giden yok dm attım beni engellediler hemen :)))))))))sanırsam danino kazandın twitten bende annemle kuzenim adına kazandım :)
0-3 yaş ücretsi yazıyor benim kızım daha 1 yaşında alınmaz heral teşekkürler olmadıysa napalım 1 bilet alır eşimle gideriz :)
ofix.com ‏@ofixcom
İşte sorumuz geliyor! Ofix.com | Ofis malzemeleri, Kırtasiye malzemeleri, Kırtasiye ürünleri ve dahası... yeni üyelerine kaç TL hediye çeki vernektedir. a) 20 b) 15 c) 10 d) 25 cvp nedir?
ben 2 hafta önce kazandım daha gelen giden yok dm attım beni engellediler hemen :)))))))))
canım eşinede gittiğinde bilet elemıyormuşsun önceden onlara mesaj atıcan yer boşalırsa sana yer ayıracaklar yoksa giremiyorsun :)))))))) ben onuda sordum belki eşimle giderim diye :))))))
aynan bende ilk defa seviniyorum :))))))))
canım mail adresine bak orda vardır yada hediyemoya mesaj at numaranı mail adresini ver kazandığın mail adresini hemen ilgilenirler
inşallah gelir canım :))))))bende mail attım ama cevap falan yok engellemediler ama birine gitmiş resmini koymuştu arar sorarız yer varmı die bakalım kısmet
kodu kopyalamıştım msj attım fakat dönmediler ...
inşallah gelir canım :))))))
dönerler canım
eyüp sabri tıncerden hediyelerim geldi kazanmışım demekki listede adımı görmedim ama :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?