danino kit bumuydu twitirdan kazanılan
Anneleri Takip Eder burdan canım
3 haftadır rejimde olan ben anam çizburger yedim çok acıkmıştım kocam boğcak beni :/
ooooooooooo zor iş biz kazanamayızarkadaşlarını oyuna davet ediyosunuz her daveti kabul eden arkadaşınızı kartopuyla vurmuş oluyosunuz ve puan alıyosunuz en çok puanları toplayanlar kazanıyo
banada öle diyo şifremide kabul etmiyo ama benim şifre standart hiç değişmezben bu doktor amcama üyemişim
anam bana niye gelmiyo bu danino şeyleri kız kargocuya benim adresi verde yolu şasırmasındaninodan çocuk eğitim seti geldi
Eki Görüntüle 595257
canım ne zaman başvurmuştun bir de hangi kargoyla geliyor acaba
3 haftadır rejimde olan ben anam çizburger yedim çok acıkmıştım kocam boğcak beni :/
kızlar bu fordu oynadınızmıson asamayı yapamıyorum sinir bastı
ooooooooooo zor iş biz kazanamayız
banada öle diyo şifremide kabul etmiyo ama benim şifre standart hiç değişmez
anam bana niye gelmiyo bu danino şeyleri kız kargocuya benim adresi verde yolu şasırmasın
şimcik süper onlıne ile aldığım çizmem geldi
kızlar gurunzinin cevabını bulan var mı yaa
kız kaç kilosunki bişi olmaz z çizburgerden ben 65 kiloyum her hafta birkez mutlaka dışarıdan menü yerim her akşamda mutlaka cip ve 1 çikolata yerim sonrada şişko n şişko ortalıkta gezerim :))))))) sen bitanecik yemişin dert ediyon bişicik olmaz akşamakadar erir gider o akşam fazla kaçırma yeterki :)))))3 haftadır rejimde olan ben anam çizburger yedim çok acıkmıştım kocam boğcak beni :/
valla benimkini şaırmış zaten aradı tarif ettimde öyle buldu
3 lt testideki suyu 5 lt lik testiye boşlatıyosun 3 lt testiyi bir daha dolduruyosun 5lt testiye yine boşaltıyosun 3lt testide 1 lt su kalıyo 5lt tetiyi yerdeki deliğe boşaltıyosun geride kalan 1lt suyu 5lt testiye boşaltıp 3lt testiyi tekrar doldurup 1lt renin üzerine boşaltıyosun toplamda 4 lt yapmış oluyosun bilmem anlatabildimmi:))
3 lt testideki suyu 5 lt lik testiye boşlatıyosun 3 lt testiyi bir daha dolduruyosun 5lt testiye yine boşaltıyosun 3lt testide 1 lt su kalıyo 5lt tetiyi yerdeki deliğe boşaltıyosun geride kalan 1lt suyu 5lt testiye boşaltıp 3lt testiyi tekrar doldurup 1lt renin üzerine boşaltıyosun toplamda 4 lt yapmış oluyosun bilmem anlatabildimmi:))
anneleri takip eder burdan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?