Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gurunzi
İşte sorumuz: Gurumuz Buse Terim’e “Görünce dayanamadığınız mutlaka satın aldığınız ürün hangisi?” diye sorduk. Sizce yanıtı aşağıdakilerden hangisi oldu?

A) Çanta ve takı
B) Ayakkabı ve takı
C) Ayakkabı ve çanta
D) Çanta ve oje

Sorumuzu "beğen" in, doğru olduğunu düşündüğünüz cevabı adınız, soyadınız, adresiniz ve telefon numaranızı da yazarak destek@gurunzi.com adresine gönderin, doğru cevabı bilen 30. kişi olun ve Şirin Atölye Mühür Bileklik kazanın!

Her katılımcının ilk cevabı değerlendiremeye alınacaktır.

ohh güle güle kullan cnm

sağol canım ama mtekrar listeye baktım adım yok mesaj attım hakkım olmayan bişi almak istemem sonra fena çıkar benden o ki şuan birde kızım var rabbim ondan çıkarmasın başkasının hakkına el sürmek istemem napalım seninkadar şanslı olunca bizede çıkar :))))))))))))))

ben bunun sayfasını bulamadım:))))))
şu wintwrfest nası oynanıyo ya
aynı dert bendede var bir yığın arkadaş seçtiç ama vur mur bişi anlamadım

Jedbang Collectibles ‏@Jedbang
Evet Yarışmamız Başlıyor. Bu mesajdan sonraki Star Wars Mesajını RT edenlerden 1 kişi Commander Fox 12 Inch Figure Kazanıyor.

en doğrusunu yapmışsın canım ne deiler cevap olarak? şansın benden daha bol olsun inşalah cnmmm

ben oyuna başla die bi yer bulamadım nası bi oyunki bu
sorunda o zten canım :))))))) başla yok :)))))
en doğrusunu yapmışsın canım ne deiler cevap olarak? şansın benden daha bol olsun inşalah cnmmm
bişi demediler daha cevap yazmadılar canım :)))))) amin cümlemizin şansı olsun inşallah
https://www.facebook.com/gurunzi?ref=stream site bu
winterfestte de sadec davet yapıyon herlade kabul edilen her davet için 10 puan kazanıon

sağol canım teşekkürler

MrMaana yarışma sitesi ocak ayında en çok profil puanı toplayan üyesine 1 tablet pc, sonraki 5 üyeye ise mini mp3 veriyor.

Profil puanı toplamak da çok basit; sitedeki yarışmalara katıldıkça puan kazanıyorsunuz; facebook/twitterdan yarışmaları paylaştıkça da ekstra puanlar kazanılıyor. Profil puanı kazanmanın yolunu da güzel yazmışlar Mr.Maana

Bir de 10.000 profil puanı yarışması yapmışlar; kazanan ocak ayı şampiyonu olur zaten

Geçen ay profil puanı birincilerine çeyrek altın dağıttıklarını düşününce sistemlerinin işlediğine şüphe yok. Üstelik yarışmak da ücretsiz.

Şimdiden hepimize bol şans!

Ülker Hanımeller ‏@UlkerHanimeller

Bu tweeti RT edenler arasından şanslı 50 kişi #hanimeller ile Ülker Kadınlar Matinesi’ne 2 kişilik bilet kazanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…