ohh güle güle kullan cnm
ben bunun sayfasını bulamadım:))))))gurunzi
işte sorumuz: Gurumuz buse terim’e “görünce dayanamadığınız mutlaka satın aldığınız ürün hangisi?” diye sorduk. Sizce yanıtı aşağıdakilerden hangisi oldu?
A) çanta ve takı
b) ayakkabı ve takı
c) ayakkabı ve çanta
d) çanta ve oje
sorumuzu "beğen" in, doğru olduğunu düşündüğünüz cevabı adınız, soyadınız, adresiniz ve telefon numaranızı da yazarak destek@gurunzi.com adresine gönderin, doğru cevabı bilen 30. Kişi olun ve şirin atölye mühür bileklik kazanın!
Her katılımcının ilk cevabı değerlendiremeye alınacaktır.
aynı dert bendede var bir yığın arkadaş seçtiç ama vur mur bişi anlamadımşu wintwrfest nası oynanıyo ya
ben bunun sayfasını bulamadım:))))))
aynı dert bendede var bir yığın arkadaş seçtiç ama vur mur bişi anlamadım
sağol canım ama mtekrar listeye baktım adım yok mesaj attım hakkım olmayan bişi almak istemem sonra fena çıkar benden o ki şuan birde kızım var rabbim ondan çıkarmasın başkasının hakkına el sürmek istemem napalım seninkadar şanslı olunca bizede çıkar :))))))))))))))
ben bunun sayfasını bulamadım:))))))
aynı dert bendede var bir yığın arkadaş seçtiç ama vur mur bişi anlamadım
sorunda o zten canım :))))))) başla yok :)))))ben oyuna başla die bi yer bulamadım nası bi oyunki bu
bişi demediler daha cevap yazmadılar canım :)))))) amin cümlemizin şansı olsun inşallahen doğrusunu yapmışsın canım ne deiler cevap olarak? şansın benden daha bol olsun inşalah cnmmm
https://www.facebook.com/gurunzi?ref=stream site bu
winterfestte de sadec davet yapıyon herlade kabul edilen her davet için 10 puan kazanıon
ben oyuna başla die bi yer bulamadım nası bi oyunki bu
Doktoramcam
‎31 Ocak’a kadar üye olan 40 üyemize Bebelac’tan ek gıda sepeti veya Aptamil junior devam sütü hediye ediyoruz.
Hem de yaklaşık ”1 aylık” ihtiyacınız kadar
Hemen üye olmak için
Doktor Amcam | Üye Ol
Kampanya koşulları ve detaylarını öğrenmek için
Doktoramcam.com'dan Yeniyıl Sürprizi | Makale | Doktor Amcam
daninodan çocuk eğitim seti geldi
Eki Görüntüle 595257
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?