bu gekdi canım eltime de 1 paket muzluyu gönderdim hediyeleri dağıtmak çok keyifli
akşamları çay yanına tek tercihimiz.. izmirdeyim canım yollayablirsin numune :))izmirdeyim canım buyrun gelin
yayınlandımı bilmiyorum arkadaşlar
Ford Türkiye’nin resmi Facebook sayfası üzerinden yayınladığı oyuna katılıp, çekiliş hakkı kazanarak, hediye olarak verilecek 1 adet Arçelik 140 ekran LED TV + PS3 slim kasa, 3 adet Apple Yeni iPad, 10 adet PS3 slim kasa ve 25 adet iPod Shuffle‘dan birine sahip olma şansı yakalayın.
http://www.facebook.com/FordTurkiye/app_309409069160976
daninodan çocuk eğitim seti geldi
Eki Görüntüle 595257
kızlar bu fordu oynadınızmıson asamayı yapamıyorum sinir bastı
kızım için gelir inşalah mama parası ödemekten helak olduk valla her ay 250- 300 tl sadece mama .. daha bez vs cabası . . .
akşamları çay yanına tek tercihimiz.. izmirdeyim canım yollayablirsin numune :))
çok yoruldum yarım da bırakılmıyor . yaptım bakalım şansa :))
ay inşallah kızıma da gönderirler.
aynen bay geldi bana da..
kızlar avon numuna göndermiş numune demeye bin şahit grek . face teki sayfalarına gelen numunenein resmini çekip ayıpladım . bu ne dedim bunun için bir de yarışma yaptınız hava attınız kargo paranıza yazık sıksam krem falan çıkmaz içinden sırf jelatin . ayıp dedim diger kozmatik firmalarına bi bakında deneme ürünü nasıl gönderiliyormuş ögrenin dedim :)))
bol şanslar kızlaarrrr..ben yine kesat 2013 sıfırrrrr
Eki Görüntüle 595493
danino bana geldi arkadaşlar 5 pk dolu çantasıtyla yarışmadan twetten değil anneler takip eder gibi bişerydi
610 puandaysan olmuş demekt,r devam edebilirsin..benim de eksik kalmıştı sonradan tamamladım 610 um şimdi...
610 yazmışm550 de puanım
yapabildiğim kadar yapıcam, sırf pratik olsun diye.
yap kazan bitti ve ilk 500 kişinin arasındayımmm
ayşegül çok sağollll
açıklandımı birazdan diyodu
anaaaaaaaaa ben mağazaya gidip bulacaktım unuttumyaaaaaaa :)))))))))Pierre Cardin arkadaşa söyledim ben gidemedim o kazanmış
ayşegül çok sağollll
ayşegül çok sağollll
ben çözemiyorum,, tamam şansızım ama bir kişiye bu kadar hediye cıkarken , bana birtanemi denk gelmez ya.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?