Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu gekdi canım eltime de 1 paket muzluyu gönderdim hediyeleri dağıtmak çok keyifli

kızım için gelir inşalah mama parası ödemekten helak olduk valla her ay 250- 300 tl sadece mama .. daha bez vs cabası . . .

izmirdeyim canım buyrun gelin
akşamları çay yanına tek tercihimiz.. izmirdeyim canım yollayablirsin numune :))

çok yoruldum yarım da bırakılmıyor . yaptım bakalım şansa :))

daninodan çocuk eğitim seti geldi
Eki Görüntüle 595257

ay inşallah kızıma da gönderirler.

kızlar bu fordu oynadınızmıson asamayı yapamıyorum sinir bastı

aynen bay geldi bana da..

kızlar avon numuna göndermiş numune demeye bin şahit grek . face teki sayfalarına gelen numunenein resmini çekip ayıpladım . bu ne dedim bunun için bir de yarışma yaptınız hava attınız kargo paranıza yazık sıksam krem falan çıkmaz içinden sırf jelatin . ayıp dedim diger kozmatik firmalarına bi bakında deneme ürünü nasıl gönderiliyormuş ögrenin dedim :)))

bol şanslar kızlaarrrr..ben yine kesat 2013 sıfırrrrr

haklısın canım lınkını verde destek atalım sana

dediğim kişiyi tanıyan yok heralde sılıyorum huggıes de bır numaraymıs oy ısteyıp duruyor verdım dedım hala aynı mesaj yolluyor arada dellendım :) sılıyorum gayrı

yap kazan bitti ve ilk 500 kişinin arasındayımmm
ayşegül çok sağollll

ohh hadi iyisin
benim moneyclub kartımda size özel kampanyalarda şöyle bişey var
Promosyon Adı : Segmentasayon Doğrulama Araması 5 TL İndirim Kampa
Açıklama : Kartınıza 31 Ocak 2013?e kadar geçerli5 TL indirimyüklenmiştir.İndirimizi Migros, 5M, Tansaş, Macrocenter mağazaları veya Sanal Markette

5 tl yüklemişler

ben çözemiyorum,, tamam şansızım ama bir kişiye bu kadar hediye cıkarken , bana birtanemi denk gelmez ya.. :44:
verelim şifreleri bizim yerimizede begenip paylassınlar bence,yol bulamadım yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…