sen deyince bende acıktım karnımı doyurayım bariii
kız kaç kilosunki bişi olmaz z çizburgerden ben 65 kiloyum her hafta birkez mutlaka dışarıdan menü yerim her akşamda mutlaka cip ve 1 çikolata yerim sonrada şişko n şişko ortalıkta gezerim :))))))) sen bitanecik yemişin dert ediyon bişicik olmaz akşamakadar erir gider o akşam fazla kaçırma yeterki :)))))
kesin benimkinide şaşırdılar bunlar :)))))))))[/QUOTE
OFF BEN FENALARDAYIM KEŞKE 65 OLSAM HERGÜN HAMBURGER YERDİM :=
Kızlar omo bugün 610 du di mi? :26:
evet 610
ben sanırım olayı bugün anladım, ve ilk günki 60puan açığım hariç diğer açıkalrımı kapatmaya çalıştım. şuan 610 puandayım
olmaz biliyorum ama anca öğrenmiş oldum
evet 610
ben sanırım olayı bugün anladım, ve ilk günki 60puan açığım hariç diğer açıkalrımı kapatmaya çalıştım. şuan 610 puandayım
kız ne iyikız kaç kilosunki bişi olmaz z çizburgerden ben 65 kiloyum her hafta birkez mutlaka dışarıdan menü yerim her akşamda mutlaka cip ve 1 çikolata yerim sonrada şişko n şişko ortalıkta gezerim :))))))) sen bitanecik yemişin dert ediyon bişicik olmaz akşamakadar erir gider o akşam fazla kaçırma yeterki :)))))
kesin benimkinide şaşırdılar bunlar :)))))))))[/QUOTE
OFF BEN FENALARDAYIM KEŞKE 65 OLSAM HERGÜN HAMBURGER YERDİM :=(((((((( hiç bişi yakışmıyo
evet 610
canım puanın eksik değil :)))))
JOEYFUN KAZANMIŞSI NTEBRİKLER Tarzimon ‏@Tarzimoncom
Pınar İlker tasarımı Pembe Balık Bileklik kazananlar @cgdmgz @_EterNaL_FlaMe_ tebrikler:) Tarzimon.com - Pembe Balık Bileklik Lütfen mesaj kutunuza bakınız
kızlar 1 aydır falan topiği takip ediyorum hiçbişi kazanamadım ama söylemeden edemeyeceğim joeyfun hayatımda gördüğüm en şanslı insansın.hergün bişeyler kazanıyorsun hergün bişeyler geliyoAllah bozmasın şansını ama hayretler içindeyim.twit adını heryerde görmekten artık sen olduğunu hemen anlıyorum.ben halley bile kazanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?