Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar omo bugün 610 du di mi? :26:

evet 610
ben sanırım olayı bugün anladım, ve ilk günki 60puan açığım hariç diğer açıkalrımı kapatmaya çalıştım. şuan 610 puandayım
olmaz biliyorum ama anca öğrenmiş oldum

610 puandaysan olmuş demekt,r devam edebilirsin..benim de eksik kalmıştı sonradan tamamladım 610 um şimdi...

Sizinki de 610 sa açığınız yok gibi duruyor :44: Zaten 2 Ocak'ta başladı 430 puanla, her gün 60 puan kazanılıyor eksik değil yani

Ülker Hanımeller ‏@UlkerHanimeller
Bu tweeti RT edenler arasından şanslı 50 kişi #hanimeller ile Ülker Kadınlar Matinesi’ne 2 kişilik bilet kazanıyor. pic.twitter.com/qLBw0DTk

Hayrât Neşriyat ‏@hayrat
Hediye paketimiz bugün saat 16:30'da Hayrat Neşriyat twitter sayfamızdan geliyor.. pic.twitter.com/u0jWTvBw

Tivilog ‏@tivilog
Tivilog hesabınızı Twitter'a Üye Ol … adresinden bağlayın, sürpriz ödüller kazanma fırsatı yakalayın.

Trendyol ‏@Trendyol
Sürpriz YARIŞMA! @Ceyda_duvenci 'nin üzerindeki kabanı kazanmak için yapmanız gereken bir sonraki tweetimizde! pic.twitter.com/Smyq1BeT

kızlar 1 aydır falan topiği takip ediyorum hiçbişi kazanamadım ama söylemeden edemeyeceğim joeyfun hayatımda gördüğüm en şanslı insansın.hergün bişeyler kazanıyorsun hergün bişeyler geliyoAllah bozmasın şansını ama hayretler içindeyim.twit adını heryerde görmekten artık sen olduğunu hemen anlıyorum.ben halley bile kazanamadım

ilk başlarda bende böyle kazanamıyordum açıldı heralde şansım canım denemeye devam et hepimiz kazanırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…