Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hanmlarrrr bu mudo ceklerı nerde hangı magzasnda bılesıyo bılıyomusunuz:26::26::26::26:

hanmlarrrr bu mudo ceklerı nerde hangı magzasnda bılesıyo bılıyomusunuz:26::26::26::26:

ben de ankamal mudoda birlestiremedim. sali gunu cepaya gidip denicem.

arkadaslar, kasiyerin bilgisiz ve ilgisizliginden dolayi birlestirmiyorlar, eger israr ederseniz, sifrelerin bir arada kullanilabildigini gorursunuz diyorlar. oyle kasiyerlerin ustune gitmekte hic bana gore degil ama, artik anneme veririm o halleder. ben birlestiremezsem.

bende de 6 tane cek var.

Son düzenleme:
yok arkadaşım kazanamadım bende mi var bi talihsizlik herşeye katıldım ama((43:

Yeniysen zamanla alışırsın tanırsın uygulamaları kampanyaları daha bilinçli katılırsın. umutsuz olma şanssızım diye düşünme. Herşeyden olmasa da kazanırsın bişeyler.

günaydııınnnnnn...
little ceasers ın cevabı b şıkkı 8 li çılgın tatlı ben kazanamadım inşallah sizden biri kazanır

peeh bingodan hiç bişey çıkmamış tefalden de bi şey yok duru zaten olmuyo işler kesat bu günlerde
ya bu duru beni çıldırtıyo ben 50000 felan yaptım dedim aha anam kesin alırım ben bunu 50000 borumu heyt be diyom sonra bi baktım burda 90 95 binlerden bahsediyolar he he he dedim saf ben 50 bine seviniyom :))))))
güle güle iyi günlerde kullan güzelim çok şık bence butar ürünler kullanan biriysen her türlü değerlendirilir
bu yılbaşında hiç bişey kazanamadım ne kadar şanssızım ben ya(((((((((ssz:

ay bende öle diyip duruyodum ama nazar değmesin iyi kötü bişiler kazandım tabi her yarışmadan kazanma ümidim yoktu zaten ama bunlar bile insanı mutlu etmeye yetiyor inşallah sanada kısmet olur bişiler kazanmak en azından harcadığın emeğin bi mutluluğu olur

çok güzelmiş, hayırlı olsun:) bence lacivert daha guzel:)

mng kargoyu ara mutlaka canım.benim adreste hata vardı aradım da öyle geldi hatta ben gidip aldım. Şubedeki kız aramasaydınız yemeyi düşünüyoduk dedi bide. hemen ara pazartesi gün.

mng ile geliyor ..doğru demişler mng dekiler yerler benim paketi açmıçlar içinden alıp kapamışlar ..şikayet ettim şubeyi ...firmalar bu aralar mng tercih ediyor ucuz dağıtım yapıyor sanırım ama dağıtım hizmet sıfırrrr

bu mng kargonun calısanlarıda tam acmıs haaa aboww sıkayet edın anacımm [/QUOTE]

hemde nasl açlar :) benim halleyler uçumuşlar bende şikayet ettim şubeyi ..halleyede bile dedim gönderim yaptırdğınz kargo şirketi içinden yürütüyor die ..bilgilendirdiğinz içn tşk ederiz gereken yapılcaktır dediler ama ne kadar doğru bilemem:44:

kızlar selam , joker de sadece bugüne özel %50 indirim var sobe giyim ürünlerinde , mağazada görüp beğenip pahalı diye almadığım birsürü ürünü aldım bebeğime , biraz abarttım 450 küsurluk alışveriş yaptım yarısını ödedim süper oldu bebeğim 18 aylık hep 2-3 yaş ürünleri aldım seneye güzel güzel giysin diye bi girip baksın bebişi olan anneler atkılar bereler de çok güzel mutlaka bakın derim yazmadan edemedim valla , bayıla bayıla aldım çünkü . yap kazandan indirim yüklenen var mı aranızda benimkiler yüklenmedi ya

güle güle giysin bebeğin,çekin falan mı vardı 450in yarısını nasl ödüyorsun?

bende yine mutfağa girdim pazar depresyonunu atlatmamın ilacı yemek tatlı komposto aklıma ne gelirse yapıcam esmerist kurabiyeler süper ama kardeşimin benim keklere kurabiyelere yorumu şöyle o kadar çikolata cevizi bana da koysan bende yenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…