Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hanmlarrrr bu mudo ceklerı nerde hangı magzasnda bılesıyo bılıyomusunuz:26::26::26::26:

valla bende 1 adet mudo ceki vardı 50 tllık gıttım erkek kardesime gomlek aldık.hic bir problem yasamadım.sıfreyi verdim bi cıktı aldı o kadar.

Gediz Gossip ‏@GossipGediz
Yarışma ! Ödül Sinema Bileti ! Hemde hangi filme mi ? Resma bak ! Yarışmaya katılmak için bunu rt etmelisin !

ben bulamadım kızlar bile varmı

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.518617724839024.122259.189681074399359&type=1

canlar bübchen yarısmasında bı arkadasımızın cocuguna hakaret etmısler yorum yazarak yapan kısıde su anda bırıncı olan kısı kendısı ve yancıları begendıysenız fotografını gerı cekın begenızı tewpkı verelım ılk sırada kucagında 3 tane bübchen olan cocuktakı begenılerınızı varsa gerı alın.

cok tarzım degıl spor gıyınen bırıyım ama gardrobumda ıs gorecek bır urun :) sağol canım daha ıyısı sızlerın olsun. beraber kazanıyoruz genelde

yuhh yanı bana oyle gelırse genel mudurlüğe kadar sıkayet ederım halleyım yok ama etım gelecek

ıyı yapmıssın canım sosyal mecrada da duyurabılırız bunları face sayfalarında falan karalayalım yapmasınlar katılırım yaparsanız

kızlar kurabiye yaptımm buyrunn

ooyy masallah evlenecek hale gelmıs anam bu elıne saglık

metrolu kurabiye mi ne
sende begenenler arasında çekiliş yap yolla bence
olmaz öyle gösterip vermemek

katılıyorum yapsın oylasın kurabıye dağıtıyorlar sonucta sende bıze yap dağıt

hahahaha sağol vvalla ıyı guldum haklı hahahaha

zaten web adreslerine yazdım şikayet ettim..şubeyi aradım içinden alınmış die .. çağrı merkezlerine şubeyi şikayet ettim halleyede soyledim ..alan kendini biliyor haram malı midesinden geçirebilecek kapasitedeymiş oyle elemanları çalıştırıyorlar işteeeeee ??

kızlar kurabiye yaptımm buyrunn
anam getir kız hepsini yeme :)
öle valla birlikte kazanıyoruz :))))))))))
kızlar liptonun cvbını bılen varmı

bardak

herkese selaammm
nilgün sağol canım evet puzzle kazanmışım
yelkenlkız kap güzelmiş hee
esmeristtt kurabiyeler süperr
drbuzçiçeği alix avienden bende kazanmıştım 1 ay oldu gelmedi kaç sefer yazdım.en son tekrar yazdım dedim benden sonra kazanan aldı hediyesini fotosunu bile koydu benim hediyem niye gelmiyor yollamaıcaksanız söyleyin en azından boşuna beklemeyeyim sonra yok çiğdem hanım ilk defa sizde böyle oldu 2 sefer kargoya verildi adrste hata var dendi falan baktım adresim doğru olmazsa siz şubeden alın dediler her kargocu biliyo benim adresi tekrar verdim öyle geldi en sonunda.ısrarla yaz cnm onlaırn yaptığı ayıp

Selammmlar hanimlar.
Bende yeni yeni takip etmeye basladim.uygun olan cekilis ve kampanyalRa katiliyorum firsat buldukca.
Daha once akbanktan apple ipad kazandim hemde farkinda bile olmdan katilimin,yani cok şanssiz biri sayilmam :))
Eti nin cekilisine twit atmistim kazananlari goremiyorum yani kazandimmi bilmiyorum.
Liptona cevap verdim,argo ucreti varmi onun bilen varmi ?
Teb in bmw ve Ultrabook cekilisine form doldurdum kismet :))
Takipteyim siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…