Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Moderasyonu refere ederek yazmadım çok farklı algılamışsınız , hazır yeri gelmişken ziyaretçi sayısının çok yüksek olduğu emek paylaşımına dayalı bu konuda konuya bakıp takı takır linkleri görmek isteyip bizim kişisel paylaşımlarımızı angarya olarak nitelendiren arkadaşlara editör olmadığımızı hatırlatmak istedim sadece
Yoksa ''bir derdim var paylaşımları'' konusunda çok haklısınız ben şikayet et butonuna basan arkadaşa seninki benden kara demek istedim moderasyonun uyarısına değil...

slm herkese

maggiden geçen dönemde kazandığım 20 adet ürünüm bugün geldi. toplamda 36 adet ürün kazandım. hemen hepsini dağıttım. hazır çorba kullanmıyorum. bazen yöresel çorbalar hoşuma gidiyor ama bunda gelenler klasik çorba tavuk et bulyon vs hiç kullnmadığım ürünlermiş. :26:

kızlar omoda puanım 784 te kaldı acaba dün bişeyi eksik mi yaptım. yapmadım diye düşünüyordum ama böyle kaldı puan. var mı benim gibi 784 te kalan?

kızlar omoda puanım 784 te kaldı acaba dün bişeyi eksik mi yaptım. yapmadım diye düşünüyordum ama böyle kaldı puan. var mı benim gibi 784 te kalan?

2 tane yıldızlı resim paylaşımı yapmayı unutmuşsun
bazı hediyelerde o kadar puan önemli olmuyor bence devam et yapmaya

Son düzenleme:
Kızlar Eti'nin facebook kampanyası başlamamış ama twitter başlamış Seni en mutlu eden Eti hangisi?
Ben kazananlara bi şey sorucam. Üst üste mi paylaşım yaptınız yoksa aklınıza geldikçe falan mı?

eti katılım şartlarında kampanya bitince dağıtıma çıkacak yazıyo çikolata canavarı oldum resmen şubat ayında yani

uzatmak istemiyorum şikayet edenler var :b
tarzimon hediyem geldi
iyi günde kullan canım
Eki Görüntüle 598016

amin güzelim
Merhaba
Kampanyalar hakkında her türlü sohbeti yapabilirsiniz ama burada kaynanam şöyle yaptı derseniz olmuyor işte ...
bu ben oluyom kesin özür :)
https://www.facebook.com/pages/Sosyetedolabı/172447736234853

vallaha bıktım usandım beğen paylaşlardan katılmadan da duramıyorum...kaazanan varmı onuda bilemiyorum
ben kazandım :)
Maggiden aynı adrese tek kişi adına gönderim yapılıyor sadece eşiniz adına kazandıysanız gelir ama kendi adınızada kazandıysanız onlar gelmez
sağol canım eksik gelmişte ondan sordum gelir sonra
canım olsun bizde hazır yemeyiz ama komşuma veriyorum

ben peş peşe paylaştım kazandım ama adresimi yanlış yazmışım o geçerli artık :b sonradan düzelttim ama kabul olmaya bilir dediler dikkat

ben peş peşe paylaştım kazandım ama adresimi yanlış yazmışım o geçerli artık :b sonradan düzelttim ama kabul olmaya bilir dediler dikkat

Hadi ya kötü olmuş En fazla 50 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz yazıyo her tweet bir çekiliş mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…