norrcaannnn iyiki erkek değilim ve senin gibi karım yok haaaaboşanayım desem senden boşanmasıda dert olur
tüm maaşımı nafaka diye alırsın haa
nurcan306 süper o zaman böyle bonkör firmaları seviyorumm
bana denk geldi, ısmarladım da ama ton balıklı ve acılı gelince bideyemek zor oldu hatta yiyemedik balık tadı felan
Little caesars anladığım kadarıyla günün belli bir vaktinde başlıyor o saatten itibaren belli bir kişi sayısında veriyorlar yani günlük kişi limiti var o doldu mu ertesi güne şans denemek gerekiyor.
ah canım keske benim herifte azcık cimri olaydı benimkisi tam saftiriktir maaş kartı bendedir hergün ona 10 tl haşlık veririm kredi kartı bile vermem çünkü ona derimki git markete bir süt al eve bir gelir aman yağrabbim o sütün dışında yok cipsi yok kolası çikolatası rahat 50 tl harcar gelir hergün göndersen hergün aynı masrafı yapar her sene telefon değiştirir hersene 1.500tl den aşşağı para vermez telefona beni sinirden kudurtur bende inadına cimriyimdir ıvır zıvır lüzumsuz şeye hayatta harcamam bu ay yıl başıu için kartı verdim alışverişe yolladım 800 tl harcamış allahtan kaynana destek çıkıyo bize yoksa çoktan iflas bayrağını çekerdik :) benimki giyinmemei kuaföre gitmemi istemez illet bana bakarmış ama kendisi bile bakmaz kim bakacaksa ben bi pc de o diğer odada bi pc de :b inanılmaz ilgisiz bir heriftir :) yani hepsi ayrı cins bunların iyi senin çalışma ihtimalinde var bar benim mesleğimi bırak herhangi bir işe girmeme bile kıskançlıktan izin vermez :b
maaşallah ben evlendiğimde hazır çorba yapmayı bile bilmiyodum arkasını okudum öle yaptımda su gibi bişi oldu hele ilk yaptığım keki anlatmak bile istemiyom yanımda oturan saf arkadaşım kıskançlığğından yanlış tarif verm,iş diğer asker karılarına rezil olamda dedikodu çıksın onlara maaşallah sana
kızlar Allahım inşallah size çok versinde harcayın bakmayın benim kaynana da para var ondan biraz rahatız :)
kız ben geçen ay gün kaçırmadığım halde alamadım
aman onun anası ayrı cins zaten kızından ne hayır gelsin :b
yok canım sadece yakınında olanlar faydalanıyor ama sen gene katıl kodu bir arkadaşa verirsin
oh git kız ben gidemiyom sıpadan sen git
iyi gunlerde tak canımm
yedigün ün cevabını ne yaptınız herkes başka bişi yazmışş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?