Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nurcan306 süper o zaman böyle bonkör firmaları seviyorumm

norrcaannnn iyiki erkek değilim ve senin gibi karım yok haaaa boşanayım desem senden boşanmasıda dert olur
tüm maaşımı nafaka diye alırsın haa

:)))))))))))))) niye kııııııııııızbenim adam çok müsrif 3 yıl tek yaşamış bütün parasını idda kuponu cips ve biraya yatırırmış böle adama para verilirmi :)))))) eşime diyom zaten bak beni aldatmayı düşünürsen bigün evi gözden çıkar diyom çulunu çaputunu alırsın gidersin diyom evde benim gram koklatmam diyom :)))))))

nurcan306 süper o zaman böyle bonkör firmaları seviyorumm

evet ya bende çok şaşırdım yazmışlar size istisnai olarak insayatif kullandık ürünümüzü kulalanın istedik yazmış yarışmada kazananalarda bulunmamanız doğru listede adınız yok yorumunuzda bu listede de olmadığınızı yazmışsınız bizde bizim yılbaşı hediyemizi alın istedik yazmışlar çık inceler avallahi kokusuda çok hoş oda çubuklarının

Merhaba
2 önemli konuyu paylaşmalıyım. Öncelikle bu başlık sadece kampanya linklerinin paylaşılacağı başlıktır. Günlük sohbetlerinizi yapabileceğiniz bir başlık açıp günlük sohbetleri orada yapabilirsiniz. Bize son günlerde gelen gelen sayfa çok hızlı ilerliyor ama arada 3-5 tane kampanya linki arada kaynıyor diye mesajlar geliyor. Bu sebeple sohbetleri min indirmenizi veya başka bir sohbet başlığı açmanızı rica edeceğim. Sayfalarca kampanya dışında her türlü sohbet mevcut.

Diğer konuya gelince ödüllü bir KK yarışması ;

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...utfagim-odullu-yarisma-mutfakta-mutluyum.html

Ek olarak aynı kullanıcı X bir markayı üçten fazla tekrarlayan şekilde refer ediyorsa reklam yaptığı kanısına varılıp uyarı verilecektir...

Tabiki tekrarlayan kampanyalar sürekli yenilenir ama X markayı hiçbir kampanya yokken duyuruyorsanız burada ki üyeleri biraz kandırmaya girer...

slm kızlar bursada süper kar yagıyor.boyle gıderse aksama her yer bembeyaz kızlar nedir benim bu kampalardan cektiğim.cillit bang hediyeyi yollamaz.birde 2 ay once falan garnierden 3 ü bir arada kazanmıstım(.yuz temizleme) hala gelmedi.burdanda kazanan vardı.hediyesi gelen oldumu acaba:18: yazıyorum cvp vermıyorlar.mail atmıslardı tebrıkler bılgılerınızı yoolayın dıye o mail adresıne yazıyorum gene cvp yok.bıktım bu cillit bangden ve garnierden .cillit bang daha onemlı gercı ama hediyemi yollamıyorlarrr:2:

kızlar sımdı bır yerden aradılar kadın bır suru bısıler saydı eylulde bı yarısmasına katılmısımda yenıden bır yarısma yapıcakmıs da bılgılerımı ıstedı adres bılgılerımı falan bende korktum artık yarısmalara katılmıyorum tskler dedim.kadın bozuldu bende sızı almıyorum yarısmama dedihbriniz olsun yani:18:

https://twitter.com/matrasderi/status/287917592667095041 rt kampanyası

bana denk geldi, ısmarladım da ama ton balıklı ve acılı gelince bide yemek zor oldu hatta yiyemedik balık tadı felan

ııyyyy ton balık sevmem

Little caesars anladığım kadarıyla günün belli bir vaktinde başlıyor o saatten itibaren belli bir kişi sayısında veriyorlar yani günlük kişi limiti var o doldu mu ertesi güne şans denemek gerekiyor.

ben genelde gece tıklıyorum bosa

Kız Allah kaynanana zeval vermesin o zaman bizimki fos

canım blog playmak yaskmıs

https://www.facebook.com/www.babetto.com.tr

tamam sohbet etmeyelimde sonucta kaynasıp arkadaş oluyoruz suraya gel demekte olmuyor değil mi arkadaslar en aza ındırgeyelım barı napalım, şikayet edenler pek paylaşım yapmıyor heralde paylaşanlar sohbet ediyor yani insanız sonuçta neyse tamam yukarda link paylaş kazan kamp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…