öncelikle bütün kazanan arkadaşları tebrik ederim
ben bunu açamadım linki yokmu
güle güle kullan canım
bugünmü omo
ay ben bunu alamadımda kolada adımım 167 yazıyo bişi kazanmışmıyımki
ayyyyyyyy çok istiyodun çok sevindim banada çıksa sana vericektim ama senin kazanmana mutlu oldum :)))))))))
hiç şaşırmadım :26::26::26::26::26:
aynısını bana danino yapıyo bugünde dm yi geri açmış baktı heryere yazıyomtekrar eklemiş beni kargocuya ulaşıp size bilgi verecez diyo :b palavra palavra palavra :b
ne kahvesi kızzzzzzzzzz
kızlar omo bugün kaçtı acaba ben fena gribim gözlerim yalşı yaşlı geziyom yarışmalarada şimdi bakıyom sabahtan beri pc açık ama doğru dürüst elime aldığım yok alıyom biraz bişi yapıyom yaşlar şıpır şıpır geçen ay iyiyiken alamadım bu ay nasıl alcam omoyu gene boşa gidecek sölesekte erteleselerya
https://www.facebook.com/IZIWASH slogan yarışması kazananlr yelkenlikız ikimiz varız başka var mı blogtan
omo bugün canım..şu anda 850 puanız..00:00 da laf aramızda bölümüne 3 yorum yapıp omoları alıcaz inşallah..
sağol canım ya kesin beceremem bu halde :)
omo bugün canım..şu anda 850 puanız..00:00 da laf aramızda bölümüne 3 yorum yapıp omoları alıcaz inşallah..
bu ay yeni katıldım omoya 850 deyim şuan omoda puanları tamamlayınca deterjanlar nasıl alınıyor arkadaşlar ? :44:
sağol canım ya kesin beceremem bu halde :)
onlar gönderiyo canım
geçmiş olsun bu arada...900 puanı alıp herhangi bir alandan puanla deterjan alımı için başvuru yeri varmı? yaaa hiç almadığım için cahil cahil soruyorum işte
kizlar banada Anneler Anneleri takip eder Daninodan egitim seti geldi.. danino kutulari bos(.. twitterdan kazananlara dolu geliyor sanirim..
geçmiş olsun bu arada...900 puanı alıp herhangi bir alandan puanla deterjan alımı için başvuru yeri varmı? yaaa hiç almadığım için cahil cahil soruyorum işte
kızlar benim puanım 844 bi gün bişeyi kaçırmışım 6 puan eksiğim var bu gece 900 olur mu acaba merak ediyorum
Omodan arkadaşını davet etten kazanmıştım ama gelmedi daha ürünü gelen oldumu hiç
Bebeğinizin İsim Hikayesini Anlatın Kazanın
kızlar yeni yarışma eşimin mail adresine gelmiş ben katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?