Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

omo bugün canım..şu anda 850 puanız..00:00 da laf aramızda bölümüne 3 yorum yapıp omoları alıcaz inşallah..

Daedalus Online Topluluğu’nda oturum açın ve anketleri doldurup düşüncenizi ifade etme şansı yakalayın.
Tamamlanmış her anket için daha sonra paraya çevirebileceğiniz puanlar kazanırsınız.
Ayrıca Daedalus Online Topluluğu’na 30.04.2013 tarihine kadar katılırsanız, bir laptop kazanma şansı elde etmiş olursunuz.
Daedalus Online

geçmiş olsun bu arada...900 puanı alıp herhangi bir alandan puanla deterjan alımı için başvuru yeri varmı? yaaa hiç almadığım için cahil cahil soruyorum işte

kızlar benim puanım 844 bi gün bişeyi kaçırmışım 6 puan eksiğim var bu gece 900 olur mu acaba merak ediyorum

Omodan arkadaşını davet etten kazanmıştım ama gelmedi daha ürünü gelen oldumu hiç

bende bu ay kazandım davetten deneme boyunu banada daha gelmedı

KIZLAR ANCAK OKUDUM GEÇMIşı depremı hıssedenlere gecmıs olsun dıyorum Rabbim hepımızı kourusun.

Kazananları tebrık edıyorum bende ızıwash dan kazanmısım :) sloganımı begenmısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…