Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ama orda diyoki aldığın alışverişi geri veremiyon felan bişiler diyo alışveriş yapmak şatı ile demiyoki benmi yanlış anlıyom (

ama orda diyoki aldığın alışverişi geri veremiyon felan bişiler diyo alışveriş yapmak şatı ile demiyoki benmi yanlış anlıyom (

şu şu tarihlerde alışveriş yapman gerekiyor eğer yarışma süresince yarışmaya hak kazandığın alışverişi iptal edersen yarışmya katılım hakkın iptal edilicektir diyo

geçmiş olsun bu arada...900 puanı alıp herhangi bir alandan puanla deterjan alımı için başvuru yeri varmı? yaaa hiç almadığım için cahil cahil soruyorum işte

slmlar, öncelikle kayıt formunda bilgileriniz eksiksizolsun , yoksa daha önce ki hediye alımlarında sanırımsorun yaratmıştı form doldurulması istenirken hediyeler tükendi sanırım ,
sonra puan 900 e tanımlandığında .......OMO KADINLAR KLUBÜ NEDİR ? ..sekmesinde .........ÖDÜLLER ....sekmesi var ,
oraya tıkladığınızda hediyeleri görebiliyorsunuz orada deterjan setini seçiceksinizz karşınıza ONYLIYORMUSUNUZ şeklinde bir onay penceresi açılacak,onu onaylıyacaksınız.puanınız düşerse seti almayı başardık demektir , kolay gelsin herkesee

şu şu tarihlerde alışveriş yapman gerekiyor eğer yarışma süresince yarışmaya hak kazandığın alışverişi iptal edersen yarışmya katılım hakkın iptal edilicektir diyo

anam ne bilim anlamadım okadar ben mail atmışlar şartları okudum katıldım ama anlamadım alışveriş yapcamı napim buda olmayı versin nasılsa hep boş çekiyoz buda onlardan biri olur :b

tşk ederim şimdi aradığım cevabı buldum umarım hep birlikte kazanırız

uykumda varr :) şu omo bitsede uyusamm :) yeni katılanlar elinizden geldiğince hızlıı olunn.. bir kaç yerden sayfa acınn

Puanım 1 e düştü sanırım oldu :) Halada stok var :)

kendi hesabımdan cok rahat aldım annemin hesabında takıldı olmadı zannettım bıraktım.bı baktım sonra puan dusmus.almısım artık yatabılırım herkese iyi gecelerrr

geçen ay külüstür pc ile 2 omo aldım.. bu ay cillop gibi pcim var:126:, diğerini alamadım.sayfa dondu,stoklarda kalmadı dedi..
neyyyyse allah bin bereket versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…