teşekkür ederiz sizin gibiler yüzünden bize kalmadı. hayret ediyorum 200 tane 3 dakikada nasıl bitti diye yorum yazmam 2 dk mı aldı
Site dondu alamadım yaBi tek bende mi takıldı???
hızlı olmakla alakalı değil ben sitede bi yorumu atabilmek için 2 dakika bekledim zaten işimi gücümü bıraktım uykusuz bekliyorum pc başında.
herkes zaten yok anneme ya da sevgilime ablama aldım der böyle ama ben şikayet edicem aynı ip üzerinden alanların fazladan hediyeleri iptal edilsin diye. hatta şimdi yapıyorum şikayetimi.
dediğim gibi herkesin bahanesi var ama bunun adı tek kelimeyle aç gözlülüktür. benim de hesaplarım var bi sürü 10 a yakın hesap şifresi elimde farklı tarayıcıdan ben de girip ablama abime gelsin diye hazırda bekletebilirdim sonuçta. neyse size hayırlı olsun bol bol dağıtırsınız.
hiç alınmıyorum bile
alamaışsınız ya millete yüklenmeye bakıyosunuz. alsanız böyle demezdiniz.
dağıtırız bol bols evapta işleriz oh mis
şanslı olan 2 alır 3 alır.. listeye bakarsak, aynı sülelaeden 3 er 3er alan var,almayın mı diyeceğiz..
ben kendime ve anneme almak istiyordum, anneme alamadım, geçen ay almıştım.. ne var bunda..
yapabilen 5 hesapla katılsın..omo yasak koymamış biz mi koyucaz..
alınmıyorsan ne diye cevap yazma gereği duyuyorsun ki :)))
gerçi ben direkt sen ve senin gibilere söylüyorum allah yukarda evet bi de bunu diyebiliyorsun ya hayret bişey ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?