Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dün gece baya neler olmus simdi okudum ve uzuldum gercekten.omo bunu engellemediği surece kımse kımseye karısamaz.ben gecen ay bır tane bıle alamamıstım kısmet sans işi birazda.hem ben burda kımsenın acgozluluk yaptıgını asla dusunmuyorum.neyse uzatıp kımse kımsenın kalbını kırmasın.herkese gunaydın gunumuz guzel gecsin inş...

günaydın hanımlar
akşam ki tartışmaya çok üzüldüm açıkçası.bizler burda biri hediye kazandığında hepimiz ayrı ayrı tebrik ediyoruz onun adına seviniyoruz ki kendimiz kazanamadığımız da bile.hem ne biliyorsunuz ki belki benim ihtiyacım var o yüzden birkaç hesaptan katılıyorum burda da size söyleyecek değilim ya.kimsenin şartlarını da bilmeden kızmamak lazım.o kadar bizim olsun derdinde olsak omoyla ilgili kaç kişi kaç tane soru soruyor nasıl alıcaz puanım eksik falan die cevap vermeyiz değil mi?neyse benim fikrimde böyle herkes kazansın kazananlara da kızmasın

günaydın sağlık olsun önemli olan o hayırlı günler bol hediyeler kimseyi kırmaya üzmeye değmez herkese kazandıklarını hayırlı güle güle kullanmak nasip olsun

bende kazanamadım,kazananları tebrik ediyorum daha önümüzde var kazanamayanlar ütü,rondo,kettle.. inş olur.

Bu başlık çok güzel, paylaşımlar sayesinde bir çok şey kazanan var. Bende ford çekilişine katıldım, hediyeler çok güzel. tabi kazanamam muhtemelen ama bakalım :)

zeyland ‏@zeylandonline
Bugün saat 14:00'te soracağımız soruya cevap veren Zeyland takipçilerine hediye çeki fırsatı. Bol şans! #foksoruyor

Bu başlık çok güzel, paylaşımlar sayesinde bir çok şey kazanan var. Bende ford çekilişine katıldım, hediyeler çok güzel. tabi kazanamam muhtemelen ama bakalım :)

şansın bol olsun cnm kazanamam demek yok bu olmazsa başka bişey

Tivilog ‏@tivilog
Tivilog'da kazanabileceğiniz rozetleri görmek için Index adresini takip edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…