Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

facebooka giremeyen var mı hata veriyor benim bilgisayar neden olabilir ki acaba

Kendini mutlu etmek, çorap ve çekmecesini yenilemek isteyenlere müjde! İşte Penti'nin büyük indirimi başladı, koşun!! http://......./XgW1wu

ihtiyacı olan varsa fiyatlar çok uygun acaba magazalardada geçerlimiki

Kızlar hayırlı geceler...
Kırk yılın başında yedigünden sinema bileti kazandım o da bizim şehirde yokmuş
Yedigün birara burger kng den menü veriyordu 2 kişilik.
Onu kazanan ve sinema biletimle takas yapmak isteyen varsa aranızda beni bulabilir.

kızlar benim puanım 844 bi gün bişeyi kaçırmışım 6 puan eksiğim var bu gece 900 olur mu acaba merak ediyorum

arkadaşım; kk yı yeni açtım sondan başa doğru okuyunca bu msj ın çarptı gözüme...sen 2 3 alanlara kızmışın ama senin puanın eksikmiş ztn..sen herkesten daha fazla işlem yapmalıydın ztn bu da vakit kaybı,haklı olabilirsin insan alamayınca üzülüyor..ama burda ki paylaşımcı arkadaşlarına sataşman anlamsız..ip diyorsun şikayet diyorsun bunların hiçbiri işe yaramaz büyük kampanyacılar bu işin kurdu olmuş 5000 bilgisayar açar gene alırlar...2 3 tane masum kalıyor,yani şöyle düşün bir arkadaşımız sevgilisine almış..e sevgiliside ayrı bilgisayardan girip senden hızlı olabilirdi,esmerist onun yerine yarışmış...
kendinide burdaki paylaşımcı arkadaşlarını üzme bence....
not: ben de 1 tane aldım...geçen ay alamamıştım emeğimin karşılığını bilgisayar donmuştu,yoğunluktan...

hediye ediyorum diyorsunuz muhakkak öyledirde bu yaptığınız başkasının yerine sınava girmek gibi değilmi
hoş 2 tanede çok eleştrilecek bir rakam değil
kullananlar annemiz kardeşimiz olsa bile pc başına geçip uğraşan bence daha çok hakediyor tabi bu benim fikrim
Güle güle kirlenin kızlar............

iyi de ben hazırlamıştım zaten 6 puan eksiğim vardı tek bir yorumla tamamlanıyordu 3. dakikada stoklar bitmişti diyorum puanımdan bahsetmiyorum ki puanım sorun olmadı o 6 puanım yerinde olsaydı da ben aynı işlemi yine yapacaktım yani anlıyor musun? farklı tarayıcıdan girdim o 2 dakika içerisinde ve stoklar tükenmişti. benim puanım tamamlanmıştı 3. dakikada.
ilk 2 dakikamda bekledim site yoğundu bi yorum yazıyorum 2 dk gitmiyordu. bunun hızla alakası yok ben gayet hızlıydım ama site yoğundu şanssızlık olabilir evet ama stoklarda kalmaması bana göre şanssızlık değil 200 tane ürünü çoğunun farklı hesaplarla yaptığını düşün bir de ki öyle yaptıklarını biliyorum sadece burada değil başka yerlerde de tartışıldığını gördüm aynı sebepten.
burdaki insanlara da sataşmıyorum bu çok çirkin bir kelime. o omo paketi ne ki zaten şu anda bile evimde var benim. emek verdim o puana gelene kadar işimi gücümü bıraktım uğraştım alamayınca önce üzülmedim ama bi baktım 2 tane aldım 3 tane aldım diye sevinenler var o zaman düşüncemi açıkça dile getirdim.

neyse önümüzdeki ay alırsın inşallah.... benim de dondu.. boş boş döndü bu arada ben ödüle sürekli tıkladım.puanın yetersiz dedi...sonra bi baktım 1 puanım kalmış yani almışım...

kimine göre haksızlık kimine göre değil susayım susayım diyorum ama isteyen istediğini düşünsün bana göre haksızlık ve değişmeyecek bir şey bu.
ve hala gelip bana hızlı olsaydın diyorsunuz defalarca söyledim el çabukluğuyla alakalı bir şey değil bu o konuda şanssızdım evet ama
sadece buradakiler değil insanların ikişer üçer tane alıp stokları tüketmeleri benim şanssızlığım değildi onların açgözlülüğüydü.
bu konuda başka bir şey demeyecem. bence de güle güle kirlenin..
iyi geceler.

günaydınn kızlar, yaw dün gece neler olmuş böle :/ hiç yakıştıramadım valla, neler kazanıyoruz ediyoruz kimsenin kazandığında gözümüz yok Allah daha çok versin, bende alamadım dün gece omo hiçde üzülmedim kısmet değilmiş, emek emek diye yazanlar var yaww sanki su taşıdınızda belinizmi ağrıdı günlük 30sn alıcak bişi :) neysee bende uzattım özür :/ bol kazançlı günler diyorumm

ya bende omoda puan topluyorum ama hediyeleri nerden seçicez onu anlamadım?

ya bende omoda puan topluyorum ama hediyeleri nerden seçicez onu anlamadım?

Omo kadınlar kulubüne girin Omo kadınlar kulubü nedir yazıyor orda ödüller bölümünü tıklayacaksınız fakat şu var ödülleri almak için sıkı bir takipçi olmak lazım akşam omoları almak için 00:00 da hemen puan tamamlayıp alınması gerekiyordu bazı arkadaşlar sorun yaşayıp bu yüzden alamadı

bide ben o kadar arkadaş davet ettim onları nerden görücem. çok soru sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…