ikişer üçer alanlar tek alsaydı bizde alabilirdik ilk defa katıldım emeğime yazık
herkes alabildiğini alıyor.dediğin gibi 5 alan bile var bildiğim. omo demiyorsa bizde kimseye alma diyemeyiz.
sanırım omo temmuz ayından beri yapıyor bu uygulamayı.yani 7 aydır her ay aynı kişiler ve kaç hesapla alıyor.
bunda ip falan önemli değil . canım sen şikayet ederek 7 aylık düzeni değiştirebiliyorsan ne mutlu sana.
ha bu arada evet bende ilk defa bu dönem 2 tane aldım halama ve arkadaşıma,ama hiç alamadığım dönemlerde oldu. hiç şikayette etmedim. pc ağır olduğu için.
canım sende inşallah bir daha ki dönemde kazanırsın.
ii geceler
ilk ben yazınca bana söledin baktımm sınırı geçtinn üstüme hiç alınmıyorum kimin ne olduğu gözüküyor nse uzatma
bende aldım 1 tane..keşke herkes alabilseydi netin hızıda önemli tabi
yavrum ben deminden beri yazıyorum ve hepsine cevap veriyorsun yani uzatmaması gerekn sensin. susabilirsin ok :)
evet katılıyorum benim bilgisayarımda kilitlendi dondu bişeyler oldu alamadım sandım puanım aynı kaldı sonra kazananlara baktım ve isimleri görünce aldığımı anladım. benimkisi şansımı denemekti.benim bilgisayarım ağır değil ki net hızım da gayet iyi bilgisayar mühendisiyim ben anlamayan bir insan da değilim site ağırdı 2 dk sonunda stoklar bitmişti.
ee canım ilk ben yazınca sende çekemeyince yazarsana sana cevap veririm
baktım kafana göre gidiyorsun uumrum dışı oldun
neyse.topiği rahatsız etme
yorum yapınca beklemeden alıcaksınız o dönse dursada stok yok desede alınıyor...ütüyü kettle alırsınız belki
hiç alınmıyorum bile
alamaışsınız ya millete yüklenmeye bakıyosunuz. alsanız böyle demezdiniz.
dağıtırız bol bols evapta işleriz oh mis
esmerist senin böyle hırçın bi insan olduğunu bilmiyodum. Bence alamayanların üstüne gitmesen iyi olur. İki deterjan için yok yere kalp kırmamak gerektiğini de bilirisin heralde yukarda Allah'ın olduğunu bildiğine göre
dediğim gibi herkesin bahanesi var ama bunun adı tek kelimeyle aç gözlülüktür. benim de hesaplarım var bi sürü 10 a yakın hesap şifresi elimde farklı tarayıcıdan ben de girip ablama abime gelsin diye hazırda bekletebilirdim sonuçta. neyse size hayırlı olsun bol bol dağıtırsınız.
hayır hırçın falan alaka yok.günahımın alınmasına, gelmiş benim yüzümden alınmmamışta falan dolu laf edenlere kızıyorum ben.....
biz burda kazanamayanlara üzülen, kazananlara sevilen bir aile olduk. kazanamayanlarda üzüldüm taibiki.keşke herkes kazansa.
millet evime fazla fazla geldğini düşünüyo inanmıyorda işte neyse yeni kişiler belli.burda biz kimin nasıl olduğunu biliyoruz.
Ne olmuş yeniysek? Sende bi zamanlar yeniydin hatırlatırım. dışlamak senle olmuyor burda biçok arkadasım oldu ve nedense hiçbiri senin gibi yenisin de bıdır bıdır demediÇok da tın yani. Yeniyiz ve mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?