Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Uni Hijyen Ailesi‏@UniHijyen

Birazdan yayınlayacağımız tweeti RT'leyen ilk 20 üyemiz, Anne Bebek Fuarı'na 2 kişilik davetiye kazanacak!

ben dün kazandım gitmek isteyen varsa katılsın

Fikir sensin kazanalar açıklanmış yokum :/

Kendi adımada katıldım ablam adınada katılmıştım kendi adıma yaptığım test çok kısa birşeydi ablam adına yapyığım çoookk uzundu onun adına kazanmışım acaba diğerini yanlışmı yapmıştımki

canm baktm mağazadada geçerli patik vb şeylerin çoğuuu cocuklar için ince çorapta bayagı indirim var

Nestle sıcak çikolatadankazandıgım kupamla 2 tane sıcak çikolatam geldi kutusu süpermiş bide kargo deil elden dagatıyolar kutuyu görünce şaşrıdım ne diye :)

"@zeylandonline: Zeyland bünyesinde bulunan markaların üreticisi olan Zeynep Giyim A.Ş, tekstil sektöründeki yolculuğuna hangi yıl başlamıştır?"

Cevap 1970

"@zeylandonline: Zeyland bünyesinde bulunan markaların üreticisi olan Zeynep Giyim A.Ş, tekstil sektöründeki yolculuğuna hangi yıl başlamıştır?"

Cevap;1970

Nestle sıcak çikolatadankazandıgım kupamla 2 tane sıcak çikolatam geldi kutusu süpermiş bide kargo deil elden dagatıyolar kutuyu görünce şaşrıdım ne diye :)

tamda sıcak çikolata havası oyy canım istedi biz kazanamadık ama eşim dün almış 2 de kupası var çok sevimli aynı çikolata

Ülker Ducros

Ülker Kadınlar Matinesi Davetiye Sayılarını Arttırdık!

Hanımlar! Kadınlar Matinesine gösterdiğiniz yoğun ilgiye kulak verdik. 4-11 Ocak tarihleri arasında yarışmamıza katılanlar arasından seçilecek 140 kişiyi Kadınlar Matinesi'ne gönderiyoruz. 16 Ocak Ülker Sports Arena'da yapılacak Ülker Kadınlar Matinesi davetiyesi Ülker Ducros'tan hediye! Kazanmak için tıklayın! http://on.fb.me/hediyelisoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…