Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yedigün

Yedigün reklam yıldızı Murat Boz'un bugüne kadar kaç albümü yayınlanmıştır? Yorum yapıp, çekilişe katılan 17 kişi Cinemaximum Sinemaları'ndan çift kişilik sinema bileti kazanıyor. Kazananlar yarın saat 11.00'da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:)

Lipton Ice Tea

‎11 Ocak Cuma saat 14.00'da sayfamızda soracağımız soruya doğru yanıt veren 1000. kişi sen ol, Lipton Ice Tea dolu mini buzdolabı kazan! Gözün facebook.com/liptonicetea 'de olsun! 11 Ocak Cuma 14.00'da görüşmek üzere:)

Danino ‏@DaninoTurkiye
Birazdan soracağımız ödüllü soruya saat 17:00'ye kadar doğru cevap verin, çekilişle Danino Kit kazanma fırsatını kaçırmayın

Danino ‏@DaninoTurkiye
Birazdan soracağımız ödüllü soruya saat 17:00'ye kadar doğru cevap verin, çekilişle Danino Kit kazanma fırsatını kaçırmayın!

Trafikte Sorumluluk‏@TS_Hareketi

Her çarşamba olduğu gibi bugün de ilk yardım seti vermeye devam ediyoruz. 15.30'da atacağımız tweet'i RT eden 5 kişiye hediyemiz var

slm dün akşam yazılanlar hiç hoş değil
omo sınır koymamış ki,katılan kendine sınır koysun
ayrıca burdan 2şer omo alan arkadaşlar olmasa,facebookdaki çete kapar,onlar alcagına burdan alsınlar daha iyi
esmerist tebrik ederim canım şansın senle olsun hep

sağol canımmm benimm
hepimize bol şans

valla öyle..

hem kimsenin kazanmasını istemesek, burada bilgi aktarmayız..
hatta ilk ay katıldığımda (ki bu ay 3.katılışım,ilk başlarda girmedim) en pratik nasıl yapılır diye kendi taktiğimi bile paylaşmıştım..istemesem yazmazdım buraya..

daha başka hediyeler de var omoda, şansı olan onlardan da alır..hepimize bol şanslar

Ceyda Düvenci ile Marjin butiğimizden görseldeki botu kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Marjin butiğimizde 'Bot' ve 'Çizme' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi görselde Ceyda Düvenci'nin giydiği botu kazanıyor, iyi şanslar :)

Ceyda Düvenci ile Marjin butiğimize linkten ulaşabilirsiniz: Marjin by Ceyda Düvenci | trendyol.com

bot:159 çizme:48
böyle buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…