Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

danino cevabı küplü bişey ama yaratıcı mı eğlenceli mi bilemedim :26:

geçtiğimiz haftasonu carrefourdaydık. kızın biri yanıma geldi zorla şu daninodan almam için ısrar etti.
anlattı ne olduğunu söyledi.elindede şehri kurmuş yapmış böyle yapacaksınız falan filan diye anlattı.
ben dinlemedim bile yok istemiyorum dedim.
bak şimdi soruda çıktı.
bende cevabı bilmiyorum ne olabilir acaba kızın söylediklerini hatırlamaya çalışıyorum ama yok gelmiyor aklıma

Trafikte Sorumluluk ‏@TS_Hareketi
Yanılmayın! Trafik kazaları asla kazayla olmaz #trafiktesorumludavran Bu tweet'i RT eden 5 kişiye @TS_Hareketi'nden ilk yardım seti hediye.

c)Yaratıcı Küpler cevapp

kız senin kırkın çıktımı ne işin var burda

Yokk canımmm ne çıkmasıı daha 1 aylık bile olamadık...dökülüyorum uykusuzluktan.kızım gündüz acıkmayınca gözünü açmıyo gece ayakta hep.
kafamı koyduğum an uyuycam diye yatamıyorum bile korkumdan.vakit geçiriyorum çekilişler-kampanyalarlaaa..

merhabalar...şansınız bol olsun kızlar.

joeyfun ve oktar valla tebrik ederim kızlar..hemen hemen her yarışmada isminiz var.Allah şansınızı dahad arttırsın.sizin isimleriniz olmasa çoğu yarışmaya inanmayacağım.bazı firmaları tam takip etmekten vazgeçecek oluyorum kazananlarda sizin isminizi okuyunca tekrar devamjoeyfun çoğu yarışmadanda sayende haberdar oluyorum teşekkürler..
fazla olmasada arada birşeyler kazanıp mutlu oluyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…