Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gözden kaçırmış olucam ama çok bahsi geçiyo merak ettim

hala devam ediyo ise, çöp toplama ve lila kutu nun linkleri tekrar paylaşır mısınız??

Sorumuzu #SuperFreshTazeliği hashtag'iyle cevaplayan her 100.kişi Ülker Sports Arena’daki Kadınlar Matinesi’ne çift kişilik bilet kazanıyor!

LilaKutu - Güzellik Kapınızda.

canlar lilakutuya şimdiden üye olun linkten maıl gelıyor yarısma olacagı zaman bana geldı ben oyle haberım oldu sayfasında da yarısma olacak dıye onceden yazmıyor az ozel yapmıslar yarısmayı uyelerıne sanırım.

Lila kutuda ilk üçteyim Teşekkür ederim Yelkenlikız

gule gule kullan canım benım elektrk gıttı yarısında ama yınede 2. de kalabıldım senle savasıyordum ruhumda o zaman hahahaha sağol 2. olmadıgın ıcın

oyy eşim adına sportakıl dan adidas parfüm seti kazandımm

maşallah canım gule gule kokun

Lila kutuda 1 puanla 5.liği kaçırdım çok üzüldüm Gerçi son 6 obje var diyor ama yok imkansız bulmak :/

arasaydın bulurdun bee benım elektrık gıttı yarısında cıktım ama kazandım 2. olmusum

darty den kulaklık ve blogtan kazandığım kitap geldi

Eki Görüntüle 600820 Eki Görüntüle 600821 buda puzzle ın bitmiş hali ledliymiş :)
Eki Görüntüle 600822

ooo :)) gule gule kullan sekerım masallah anam ne sanslısın ısmımızı bı kağıda yaz surt elıne falan

Eki Görüntüle 600853

cosmed den kazandığım ürünleri ekleyim dedim ama oldumu ki

canm bende kazandım banada geldı resmı paylascam bırazdan bende de 4 urun sectıklerım bıraz dusuncelı secmıstım harıka olmus tuy azaltıcı yuz kremı ve serum diğerleride temizleme sütüve temizleme jeli

lilakutudan kazanmışsın yelkenlikız tebrikler

sağol canm benım

ohhh misss gibi hediye güzel günlerde kullansın eşin:)) Benimde bugün Estee Lauder parfüm ve ruşum geldi fiyatlarına baktım kullanmaya kıyamam:)))

ayyy kullan bebeğim yaa normalde para verıp alamayız ancak bedava olunca kullanabılıyoruz garıbanık :)

superfreshin hediyesini görünce cevaplarımı sildimm haftaiçi nasıll gidimm çalışıyorumm bidee taaa nerde

cnm aynen bende oyle sıldım bende gıdemem degılde gıtmem gıdebılecek bırının hakkını yemek ıstemedım:)

sağol canım sen de güle güle sür sürüştür kullan gitsin bana da darphin gelmişti öyle ikili set biri 18o küsür biri 190 küsür bişidi fiyatı kullanıyom valla ohh

Gelin parfümü yaparım yaza düğünüm var zaten yazıyıdı bunun üzerine yazıp kazanmıştım:)

liptonu yaptınız mı kızlar bugün

buldum egzersiz miş

Son düzenleme:
arkadaşlar burası yeri değil ama çok acil saatlerdir bekliyorum o topikti bir Allahın kulu yok cevap vermiyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum avon temsilcisi vardır illa aranızda benim siparişim 84.63e düşmüş bir ürün gelmediği için sırf 37kuruş için 8.5 tl kargo ücreti eklemişler ben şimdi ne yapmalıyım bu durumda kargoyu hiç açmadan iade mi edeyim öyle de olmazsa bir de risk almak istemiyorum başına gelen var mı daha böyle bir şey mesaj attım ama geri dönmediler

bu arko ne acayip şey, kendinden zayıfı seçip tıklıyosun, o da rakibinin puanına göre puan veriyo,
çok saçma geldi ama sardı, inada bindirdim 278. sıradaymışım ama sıralama sürekli değişiyo hemen aşağıya iniyorum puanım az olduğuu için
216 kişiye ödül varmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…